31.10.04

Gert til Hollywood

VG skriver i dag at det er gode muligheter for at Gert Nygårdshaugs bøker om Mino kan bli filmatisert. Go Gert!!

27.10.04

Julegave-ønske!

En sånn vil jeg ha! En lyseblå eller en rosa ... eller kanskje en grønn? I midten av november kommer det en versjon som passer til "vanlige" iPoder. Lurer på om julenissen rekker å levere i Oslo før jul?

26.10.04

The Annoying Thing

Min kollega litt lenger borti gangen har underholdt flere av oss her på jobben med
denne i dag.
Hi-hi-hi. Sjarmerende.

25.10.04

Apropos bobleplast ...

Noen ble kanskje litt misunnelige da de leste den forrige lille saken min, og så hvor mye bobleplast jeg fikk tilsendt? Alle vet at bobleplast er morsomt, og ingen skal si at jeg ikke deler: HER! Kos deg!

22.10.04

Se hva jeg fikk!

- Har forsøkt meg på ebay igjen. Og gjett hva: JEG VANT!
Disse to ankom fra Minesota til meg i dag, nydelig pakket inn i 30 meter bobleplast:



Riktignok er de ikke røde og hvite, men de er prikkete! Og søte! Og de var overraskende billige også.
Var spent på portoen, men det ble ikke så ille. Måtte bare ut med litt over tohundre kroner, porto inkludert, og det må man si er en bra deal!

18.10.04

En bro du kjenner?

Apple sine sider fant jeg denne saken:

"Flere enn 100 fotografer fra hele verden brukte en uke i midten av september til å lage 360-graders panoramabilder med temaet «broer» ved hjelp av Apples QuickTime VR-teknologi."

Her er det mange vakre broer! Det er også en viss fare for å bli bilsyk hvis man "snurrer" rundt og opp og ned for fort ...

Det er mandag

Det er mandag og det er mørkt ute. Jeg er ganske trøtt etter å ha tilbragt mange, lange timer sammen med Ratchet & Clank (Going Commando). Et strålende spill! Tommelen min er en smule hoven etter iherdig knatting, men jeg har kommet temmelig langt, og er storfornøyd med fremdriften!

Min søster, som vet at jeg og en kollega om kort tid skal reise en uke til Berlin, sendte meg denne påminnelsen om hva som venter oss der. Ugh! Har jo vært i Tyskland før, men dette hadde jeg nesten glemt. Nesten ...

12.10.04

MAC Rhino Fonts

Mac Rhino fonts er et svenskt firma som lager overraskende fine fonter! (Noen gratis-fonter finnes det også der ...)

11.10.04

-Og sjekk denne!

På samme side lå denne! Kult!

Musikk-video fra min søster

Fikk denne underholdende musikkvideoen fra min søster i dag. Siden det er bursdagen min og jeg ser det som en plikt å more meg, kan jeg godt se denne videoen et par ganger til!

Den er særlig passende siden Henry Heinz, mannen bak Ketchupen med samme navn, også hadde bursdag den 11. oktober.

8.10.04

iPod ruuuuuuler!

Se her, og du får nok en grunn til å ønske deg en iPod. Særlig hvis du tilbringer mye tid foran peisen ...

7.10.04

Hva skal vi ha til middag?

Min eldste datter spratt temmelig oppgira ut av senga i dag. Dette er nemlig dagen da hun, bestevenninen, mormoren og jeg skal på "ANNIE". Hun har gledet seg i lang tid, og forventningene er skyhøye. Jeg gleder meg jeg også, men før vi kan komme oss av sted har jeg et problem som må løses. Hva skal jeg finne på til middag som er kjapt, enkelt og ikke innebærer for mye handling?

Jorunns blog fant jeg en peker til "Cookin' with Google". Hvis jeg nå bare er i stand til å huske hva vi har i kjøleskapet, kan jeg kanskje planlegge et eller annet? (Det eneste jeg med sikkerhet vet at finnes der inne er ketchup og prim. Vet ikke helt hvordan Google takler den kombinasjonen?)

5.10.04

På tide å tørke støv?

Høstferien er unnagjort, og jeg er tilbake på jobb. I mitt fravær har støvet samlet seg på tastaturet mitt, og hva fikk jeg se på nettet? Jo, en utroooolig praktisk liten sak til å plugge inn i USB porten. Denne hadde det vært morsomt ha. Om den er nødvendig? Tjaaaa ... minst like nødvendig som disse!