30.7.06

Hurra for Hanna!

Hanna fyllte 9 år i dag, og har hatt stort bursdagsselskap med masse kaker og presanger! En hyggelig ettermiddag med blant annet alle 7 søskenbarna på besøk. Rart å tenke på at den lille jenta vår alt har blitt 9 år og er bare 4 skonummer unna å kunne låne mine sko. Det går uhyggelig fort - om noen uker begynner hun i 4. klasse ...

Framtidsvisjon ...

"Future iMac Concept" av Adam Benton er ganske stilig. Opprinnelig laget som en illustrasjon til en artikkel i MacFormat. Juks eller ei, - jeg hadde i hvertfall ikke hatt noe i mot å ha noe sånt ståede framme ...

28.7.06

Gelato!

Kombinasjonen nytt kamera/ferie/Italia har naturlig nok resultert i en hel bråte med bilder. Kommer til å forsøke å sortere noen, og blogge dem sånn litt etter hvert ... Her er de første. Hanna, Selma og jeg førte is-dagbok og forsøkte å smake på flest mulige sorter. Vi kom aldri i nærheten av min gamle rekord på 42 slag i løpet av en uke, men tilsammen smakte vi på 34 forskjellige - blant dem var muligens min kastanjeis og Hannas lakrisis blandt de særeste. Fant aldri noe tilsvarende den gode ingefærisen jeg smakte på da jeg var i Bologna. Mulig jeg må ta frem iskrem-maskinen og prøve å gjenskape den selv. Heidi Swansson har også et par oppskrifter det kunne være morsomt å prøve. Kirsebærisen ser i hvertfall deilig ut. Og for de som liker litt action på kjøkkenet frister kanskje denne oppskriften.

27.7.06

Ciao!

Så var vi hjemme igjen. Det ble senere enn planlagt siden SAS og et skikkelig tordenvær over Milano sørget for at flyet var 1 1/2 time forsinket, men hjem kom vi da til slutt. - Til et heftig tordenvær og plaskregn. Så noen helt fantastiske lyn på turen hjem fra Gardermoen.

Italia var (såklart) utrolig flott, og vi har fått mye sol, bad, is og god mat! Kommer nok til å blogge noen av de 7-800 bildene vi har tatt etter hvert, men nå må vi få i oss litt mat. Enn så lenge får dette bildet av Bialettikannen over alle Bialettikanner duge. Fant den i Venezia, og det var aldri noen tvil om den skulle få bli med hjem til Norge. :-D

26.7.06

Mørkredde barn ...

Dette er ikke dukken å gi til mørkredde barn ... Griseskumle er vel det mest beskrivende ordet å bruke?

Buttons!

Prickie har en stor samling stilige buttons. Nå har jeg aldri hatt (eller brukt) spesielt mange slike, men kanskje det har vært fordi jeg aldri har funnet noen som har vært fine nok? Jeg kan i hvertfall vurdere å gå med opptil flere av disse!

14.7.06

Møkkete bil ...

Hvem har ikke engang skrevet "VASK MEG" i støvet på en møkkete bil? Her er en fyr som har tatt det ett skritt videre ...

8.7.06

Larvik-tur

Hanna og jeg har vært på en kort, men veldig hyggelig tur til Larvik. Jeg fikk med meg Minor Majority og Lisa Ekdahl i Bøkeskogen, den fantastiske fredagslunsjen hos Odysse, og en lang hyggelig frokost ute i hagen. Vi kommer gjerne på besøk igjen! :-)

7.7.06

Zapp! Du er død!

denne i A-magasinet i dag. Smart for de av oss som ikke alltid er like treffsikre. Og sikkert veldig dødelig.

Shynola

Shynola har laget denne og denne. (Gjennomgangstemaet ser ut til å være "ekorn på bar".) I tillegg til disse to små animasjonene har de mange andre spennende jobber på siden sin også. Og en liten nettbutikk med klistremerker og kule t-skjorter.

5.7.06

Testbilder

Med dette i hus spørs det hvor lang tid det tar før litt ekstra lagringsplass må på plass ...

3.7.06

Sommerhjelp

Juli er her og det betyr at barnehage og SFO er stengt. Takket være min løsslupne omgang med søplebøtta på Mac'en har jeg én uke med jobbing igjen før ferien kan begynne, og det betyr to barn som må være med på jobb. For jentene er dette utrolig eksotisk og spennende, selv om det kan by på utfordringer for oss som skal jobbe på samme rom. Hanna og Selma oppførte seg riktig pent, om ikke helt lydløst (Selma hørte på iPod og sang "Hips don't lie" og Hanna skravla nonstop - ikke ulikt visse nære slektninger) så alt i alt gikk dagen riktig bra. Avluttet med en "Middag på 1-2-3" på Din Deli. - Billigere enn McDonalds og mye, mye bedre!

Smart kamerastativ

Med Gorillapod i kamerabagen trenger man ikke lete etter vannrette flater å sette fra seg kameraet på for å ha fullt utbytte av selvutløseren på kameraet. Et sjarmerende (og praktisk) alternativ til de vanlige kamerastativene. (Via ShinyShiny.)

2.7.06

Nok en sløv sommerdag ...

Lang og varm dag i Stensparken ... Nå venter disse (mm...) og denne. -Mer sløving med andre ord ...

Stanley på tur

Stanley goes for a drive er en søt liten animasjon med Stanley (bonde m. lite hode) som kjører ut til kuene sine - med fin køntri-aktig musikk i bakgrunnen.

1.7.06

Sommer i Oslo

Har tilbragt hele lørdagen i Frognerbadet. En deilig forsmak på ferien som nå bare er en drøy uke unna ...