30.6.08

Fint porselen

Nå trenger jeg vel antagelig kopper og skåler omtrent like mye som jeg trenger flere par sko - dvs. ikke i hele tatt, men ja takk allikevel. Og disse fra gleena: garden er veldig fine ...

27.6.08

Gårsdagens tordenvær

Etter å ha forsøkt å knipse et av de firetusenåttehundreogni lynene som glimtet til utenfor vinduet i går kveld, og den fantastiske regnbuen og de heftige skyene, innså jeg at noen ganger må man ta på seg skoene og gå utendørs for å få tatt bilder. (Selv om dette også ble litt kult.) Sprinta opp på Blåsen og kunne nyte både solnedgang og skyformasjoner i tillegg til den tydligste regnbuen jeg har sett på lenge.

26.6.08

TIM TOMKINSON

Noen illustratører har skissebøker som gjør at jeg får lyst til å skru av Macen, ta med blyanter og skissebok og sette meg på en kafé med et mål om å tegne mer og bedre. Tim Tomkinson er en sånn illustratør.

24.6.08

Dagens logo-inspirasjon

50 Kick Ass Logos - for inspirasjon.

Feil jobb?

Tre småsmarte annonser. :-) Og her er en reklamefilm, som kan trøste: - Den perfekte jobben finnes for oss alle. Hehe. Byrået bak heter JWT.

20.6.08

Dette albumet ...

... viser at selv en dårlig sommer med mye regn kan være brukbart til noe. Fantastiske regnværsbilder f.eks. Bildene er tatt av Rui Palha, som har en imponerende samling flotte sv/hv-bilder liggende på Flickr. Skulle du få nok av regnet kan du jo vurdere å ta turen sydover. Men først kan det kanskje være lurt å se denne lille filmen (laget av Klipp og Lim for Norsk Luftfartsmuseum) som sier litt om hva du kan vente deg om du vender nesa sydover. (Hehe).

19.6.08

Typo-skjorter

Turn Nocturnal har noen fine typo t-skjorter. Og selv om t-skjorteværet glimrer med sitt fravær, nevner liksågodt jeg disse fotball-EM-skjortene også. Selv for de av oss som ikke sitter klistra under kampene er de ganske fine ...

17.6.08

Som om man trengte ...

... enda en grunn til å kjøpe sjokolade?! Men når jeg ser innpakningen til sjokoladene fra Eugene and Louise Bakery & Chocolate factory:

... er det bare å innse at det gjør det!

Lego reklame


Disse annonsene for Lego er i grunn ganske geniale. Synes jeg, da!

16.6.08

Vintage Plant

Hvis du ønsker deg en avlegger med en historie og personlighet er Vintage Plant stedet du bør begynne jakten. (Takk til Marianne for tips!)

Travle dager

Så har det skjedd igjen. Juni. Avslutninger. Travelt, travelt, travelt. Skal nok få tid til å blogge litt også, men det blir nok litt i rykk og napp en stund fremover. Intill videre kan du jo kanskje lage disse fantastisk gode ostebollene?

13.6.08

The McSweeney's Store

Denne T-skjorta fraThe McSweeney's Store kunne jeg godt tenke meg! Veldig søt! Hehe. Noen andre mer typografiske T-skjorter kan du finne her.

11.6.08

ED-awards

Årets EDAwards-vinnere. (European Design Awards.) Noen norske designbyråer står også på lista over vinnere. Veldig mye fint.

Olympiske plakater

V&A museet i London har frem til 7. september en ustilling med Olympiske plakater. V&A er et av yndlingsmuseene mine i London og er alltid verdt et besøk. I nettbutikken kan man få kjøpt trykk av noen av plakatene, i tillegg til en helg haug med andre fine ting. Museumsbutikker er alltid gøy. Alltid.

9.6.08

En vakker kveld i Larvik

Lørdag kveld feiret Marianne sin 40-års dag, og det var en uforglemmelig vakker kveld. Nydelig vær, nydelig mat, hyggelige og (selvsagt) nydelige mennesker - rett og slett en perfekt kveld!

6.6.08

Dagens farge

Disse Pantone-buttonene er foreløpig ikke laget for salg, men hvis man nå først skal gå med sånt, er dette en strålende idé. I dag f.eks. kunne jeg helt klart komplementert antrekket med en i Magenta. Eller kanskje enda bedre; en i 215 C.

3.6.08

Dagens morsomste


Denne videoen fra Sarah Silverman Program fikk i hvertfall meg til å le høyt!

Mere hage


Re-found Objects er en nettbutikk som selger brukte ting. Disse hageredskapene for eksempel ... Veldig fine! Jeg er overbevist om at luking og forpleining av planter er mye morsommere med så pent utstyr.

Kom også over denne kjekke oversikten over ugressmidler/våpen du kan lage selv. Ved hjelp av kokende vann, klor, eddik, salt, alkohol, aviser og maismel skal det være mulig å få tatt livet av ugresset. (Med fjorårets etter-ferie-luking i minne tror jeg at jeg skal vurdere å teste ut et par av disse.)

2.6.08

Hage-gerilja

Jeg sier ikke at Park- og idrett ikke gjør en utmerket jobb, men det finnes nok av små flekker i Oslo som kunne ha godt av en lite raid utført av Geriljagartnerne. Nå har jeg hendene fulle med skolehageparsell, men for de som ønsker både spenning og jord under neglene, kunne kanskje en norsk gjeng med gerilja-gartnere være en idé?