30.10.08

Martha fornekter seg ikke ...

... der andre hjelpeløst spikker et par øyer og en munn, tar hun fram gresskar-kutte-verktøysettet sitt, og lager blonde-gresskar. Hehehe. Tror ikke det blir noe sånt utenfor døra vår i morgen, men derimot er det en viss fare for at det blir opptil flere ansiktsmalte barn (og voksne?) på innsiden av døra. Mitt ry som ansiktsmaler er åpenbart i ferd med å ta av, (evt. er avkommet gode på innsalg), for nå dukker det opp den ene bestillingen etter den andre. Moahahahaha!

29.10.08

COÖP


COÖP - Australsk design-kollektiv som har gjort mye fint. Såpass mye fint at jeg tilgir dem bortover-rullinga på hjemmesiden deres. Hehe.

28.10.08

Poladroid


Poladroid - Dagens unyttige, men veldig artige lille program. Kun Mac-versjon foreløpig, men en Windows-versjon skal visstnok være på plass en gang i november!

0c/0m/0y/0k

0c/0m/0y/0k har en utrolig variert og rikholdig side, med mye fine bilder, rare animasjoner og fint design. Faktisk så ser det ut til at sidene inneholder mye av alt - unntatt noe særlig info om Daniel, designeren, selv. Her finner du forresten også hele alfabetet jeg blogget i forrige uke; Garamond Powerline!

27.10.08

Rubitone


Rubitone - en vakker krysning mellom en Pantonevift og Rubiks kube. Kanskje et lite hobbyprosjekt å pusle med i de lange, mørke, høstkveldene?

24.10.08

Latterlig søte!


Snublet over Tomi Tapios UTROLIG søte ekorn på Flickr i går. Flere av dem er faktisk så søte at jeg ble sittende og le.

15.10.08

Fine bilder

Mine russisk-kunskaper er mindre enn ikke-eksisterende, og følgelig er det veldig lite jeg kan si om disse bildene. Men uansett språk, noen av dem er veldig fine!

14.10.08

typecuts


typecuts er en side med fonter og grafikk laget av Andrea Tinnes. Mye fint (som disse plakatene for en tysk filmfestival i Tblisi)! Morsomt å se at hun har sittet i Visuelt juryen også.

13.10.08

Gary Baseman skisser

- og mens jeg ser på det, lurer jeg på om han ikke muligens har en gammel norsk klassiker i bokhylla si.

Nytt konsept?

Dooce har sine daglige bilder av Chuck med diverse rekvisitter på hodet, og Jorunn har antydet at jeg kanskje burde starte med noe lignende. Selma har i hvertfall vist seg å ha et hode som kan tåle de underligste kreasjoner. Bildet er skamlåst stjålet fra Jorunn - som tok mange fine bilder på foto-utflukten vi tok rundt på Lindern i går.

(Foto: © Jorunn)

12.10.08

Dobbeltbursdag



Gårsdagens bursdagsfeiring ble en dobbeltfeiring sammen det andre av ukens bursdagsbarn. Masse god mat, kaker og ikke minst - en uforglemmelig runde med "sette hale på grisen", som beviser at man aldri blir for gammel til å ha det gøy!

8.10.08

The Penguin Blog


Ti krim-klassikere fra Penguin. Med et video-intervju med Coralie Bickford-Smith, designeren som har laget dem.

Utrolig søt film



"My First Crush" er eksamensoppgaven til Julia Pott fra Kingston. (Pass på å ta en titt på hjemmesiden hennes også. Den er verdt et besøk!)

7.10.08

To fine blogger - og et bursdagsbarn!

– Som ligner litt på hverandre. Den første, emmas designblogg har jeg fulgt med på en stund. Veldig skandinavisk, og alltid inspirerende. Den andre - Rachel Best blogs ... tipset Marianne meg om i går, og den ser også kjempefin ut. Det er nesten så man får lyst til å gå hjem og rydde litt. Nesten. (Men siden jeg har outsourcet bursdagen min til baker-søster i Hønefoss er det vel strengt tatt ikke helt nødvendig. Hehe.)

Hvilket minner meg på at det er bursdagen til min yngste nevø i dag! Hipp hurra og gratulerer med dagen!

6.10.08

Lisa MIshima

Sjekk Lisa MIshimas storyboards og animasjoner. Mye fint!

Tilbake i byen

Etter noen våte, men veldig avslappende dager på hytta, er høstferien over, og det er bare å innse at vinteren ikke er langt unna.
Is på vanndammer og snø i siktet levner ingen tvil. (Den forblåste kjøttmeisen på bildet er antagelig helt enig.)