28.11.08

Musikkvideo


Austin TV/Shiva - fin animert musikkvideo for et meksikansk band laget av Alberto Cerriteno & Diego Huacuja.

26.11.08

I disse julekort-tider ...


... kan kanskje noen av disse Photoshop-triksene komme godt med? (Og nei, jeg er ikke ferdig med julekortene enda. I kjent stil vil de nå mottagerne før jul, kun takket være Postens stålende innsatsvilje, og med knappest mulig margin. Juletradisjoner skal man tross alt ikke kødde med.)

25.11.08

Potensiale


Utrolig søt reklamefilm om det å se potensiale i ting.

Áo Daì


For tiden er jeg med på et internett-spill som minner litt om Robinson Ekspedisjonen. (Minus larve-spising og myggstikk, heldigvis). Et av lagmedlemmene mine på Mango-laget (hehe) Jimmy, er en dyktig fotograf, og fordi Mangoene trenger all hjelp de kan få, og fordi det er et nydelig Flickr-sett fra Vietnam, synes jeg ALLE burde klikke på linken. Alle. Du også, Jorunn. Klikk, klikk, klikk.

21.11.08

Fredagsmoro


Neste gang noen spør deg om nettadressen til en eller annen side, kan du jo sende dem en link fra Let me google that for you. Hehehe. (Via Swissmiss)

20.11.08

LIFE photo archive

Takket være Google og Life kan man nå søke i LIFEs enorme foto-arkiv. Utrolig bra!

19.11.08

Spy-duellen

For de som ikke så dette på fredag ... Spy-duellen mellom Guri & Kristian / Thomas & Harald bare MÅ oppleves. Hysterisk. Lo så tårene rant.

18.11.08

Holga

Disse, og mange andre fine bilder kan du finne her ... Verdt en stopp.

17.11.08

404


Noen ganger er det lettere å tilgi feilmeldingene. F.eks. når de får deg til å trekke på smilebåndet.

Gratisbilder

stock.xchng er et bra sted å begynne jakten hvis du leter etter bilder. De har også endel fine tips på bildebehandling og fotografering.

14.11.08

Tusen takk...


... jeg husker ikke hvilken av de norske bloggene jeg leser som hadde en peker til dette spillet, men uansett hvem av dere det var ... Tusen takk. Det var den uka.

Magasindesign

Var så heldig å få bli med Odyssé på IGMs Magasindesign-konferanse i går. En veldig inspirerende dag! SPD.ORG er en veldig bra nettside for de som jobber med/er interessert i magasindesign. Og foredragsholderne kan du se (min versjon av) her.

12.11.08

Bakgrunner!


Denne samlingen gratis-bakgrunner fra Beeex.net er veldig bra! Her finner man mye!

11.11.08

Konkurranse?

Ingen meldte seg som besøkende nr 100 000, men en markering er jo absolutt på sin plass. Eller hva?
Derfor vil jeg oppfordre faste lesere til å legge inn en kommentar her, så skal jeg se om ikke det kan la seg gjøre med en premiering. (Kanskje jeg får tilfredsstilt nysgjerrigheten min på hvem dere er også?)
Hva premien skal bli er jeg litt i til om - En bok er alltid en mulighet, en kopp kaffe m/kake en annen.
Og hvordan vinneren skal plukkes ut er jeg også litt i tvil om. Gode argumenter? Eller flaks i form av loddtrekning?
Her må det tenkes litt ...

Flickr-Kakeboks

Biscuit Tin er nok et Flickr-basert leketøy/hjelpemiddel. Morsomt, og muligheten er absolutt til stede for at man finner igjen et gammelt bilde man hadde glemt at man hadde. :-D

7.11.08

Nabolagstirsdag

India gjorde meg oppmerksom på denne saken, og jeg synes det er en riktig strålende idé. Bruk førstkommende tirsdag på å vise frem nabolaget ditt! Om det er på bloggen din, Flickr eller Facebook spiller ingen rolle. Bare husk å tagge med "neighborhoodwalk". Noen som er med?

Finsk øko-kunst

Finnene er noe for seg selv. Det er noe vi har lært etter flere år med finsk fjernsynsteater. Men disse øko-kunst-installasjonene er da veldig fine? Jeg hadde garantert blitt glad av å finne fargeblyant-trestammer ute i skogen!

6.11.08

Ser man det

En liten titt nederst på telleverket fortelle meg at bloggen er i ferd med å runde et veldig rundt tall.
Kanskje på tide å gjeninnføre premieringen? ;-)

Ooooh!



Fin!

Jordi Gual

Jordi Gual er en fotograf som tar noen ganske utrolige portretter, i tillegg til dette fine bildet, "Bossa Nova Jump", som ligger på Flickr-strømmen hans sammen med mange andre nydelige polaroid-bilder.


5.11.08

Spar (Photoshop)tid

Designreviver har denne kjekke oversikten som inneholder tilsammen 400 tidsbesparende Photoshop Actions. Veldig praktisk!

4.11.08

Julegavetips

Søte små filtdyr-smykker til søte små jenter! Og selv om dollaren ikke er like billig som den var, er ikke disse forferdelig dyre ...

3.11.08

Meditasjonspause

This is sand - og dessuten merkelig fascinerende.

Jakob Hunosøe

Danske Jakob Hunosøe har tatt noen utrolig fine og smått surrealistiske bilder. Til å bli glad av!

Halloween-fest



Fredagens halloween-fest gikk riktig strålende. Martha ville vært stolt. Hehe. Og de skumle jentene (og gutten) som kom på besøk virket godt fornøyde de også. Moahaha!