31.12.08

Godt nytt år!


Det har vært meget stille herfra i romjula, og det kommer det vel til å fortsette med noen dager til. Døgnrytmen er snudd, det spises til alle døgnets tider, og jeg har erobret verden 4 ganger så langt. Ønsker alle en flott nyttårsfeiring!

25.12.08

God jul!


Ønsker alle en fortsatt god jul! (Og triller tilbake til sofaen med boka mi og nok marsipan til å holde blodsukkeret stabilt frem til ribberestene fra i går skal angripes.)

23.12.08

Ferdig med julestria?


Da kan det jo være kjekt å ha noe annet å pusle med mens du venter på nissen. Du kan f.eks klippe og lime din egen lille Steve Jobs?

22.12.08

Juleforberedelser

Det går fremover, men det er fremdeles et stykke igjen, gitt. Baksten er mer eller mindre i mål, ikke minst takket være de flittige hjelperne mine. Satser på at dagens innsats skal gjøre sitt til at målstreken er mulig å nå før det blir for langt utpå kvelden i morgen. En lille julaften hvor vi ikke sovner drapert rundt støvsuger og vaskebøtte hadde vært en hyggelig avveksling. Så. Til arbeid!

15.12.08

Julen nærmer seg ...

... og det er på tide å fiske frem denne DVD'n igjen:


... og hvis jeg er heldig klarer jeg å finne denne i en eller annen hylle før jul også. For den jeg bare se før jul. (Denne trenger jeg vel ikke nevne engang? Hehe.)

10.12.08

To flinke damer


Takket være Swiss-miss kom jeg over little fury - to damer med veldig mye fint på samvittigheten. Flinke!

9.12.08

Da er julemoroa i gang ...

... og med det mener jeg selvsagt meningsløst tidsfordriv du kan sende til venner og kjente på nettet. Emoticarolers f.eks.

8.12.08

Gleder meg!

Gøteborg!

Tilbake igjen etter en kjempefin langhelg i Gøteborg. Jul på Liseberg var stemningsfult, vakkert og veldig fullt. 17. mai på Karl Johan virker nesten litt folketomt til sammenligning. Mest moro var nok Universeum. Har vært der før, og drar gjerne tilbake! Gøy for både store og små.

4.12.08

Til ønskelista


Jeg vet det nok er litt i seineste laget for nissen, men Helveticafilmen ( + t-skjorte) hadde vært stas ... - Har enda ikke fått rota meg til å se filmen, og det er jo sånt man nesten ikke kan si høyt når man er designer.

Typografi-humor



India blogget denne lille perlen i går, og siden jeg lo godt og lenge, føler jeg meg forpliktet til å dele den med de av dere som er over snittet interessert i typografi. Fornøyelig!

3.12.08

2.12.08

Coraline!

Gjett om jeg gleder meg til Coraline kommer på kino! Bruk disse passordene for å utforske siden: stopmotion, moustachio, puppetlove, armpithair, sweaterxxs

Helvetireader!

Helvetireader - nettleseren for designere som elsker Helvetica? (via Swissmiss)

DVD-cover

Takket være denne blogposten, ble jeg oppmerksom på DVD-coverne Criterion Collection lager til filmene de utgir i sin samling med restaurerte klassikere. Selv har jeg aldri vært noen stor film-samler (bokhyllene sliter nok som de gjør), men etter å ha sett de fine omslagene de lager til filmene kjenner jeg at jeg får litt lyst på flere av dem. (F.eks. alle.) Mye inspirasjon å hente her for en omslagsdesigner også.

1.12.08

Ufrivillig julestemning

Av en eller annen grunn blir jeg hensatt til barneskolens formingstimer og førjulsliming av filt og glanspapir hver gang en av de nye bio-bussene til Ruter kjører forbi. Er det bare meg, eller lukter de veldig skolelim?

The Doghouse


Se denne og unngå å gjøre de verste bommertene på gavefronten denne jula. Hehehe.