26.5.09

Skolehagesesong


Skolehagesesongen har begynt, og i dag fikk jeg de siste frøene i jorda. I år er det 100 år siden Oslos eldste skolehage åpnet, og dersom du ikke har vært på besøk på Geitmyra enda, er det på høy tid å ta seg en tur til denne oasen midt i byen! (Men jeg ville kanskje velge en dag som er litt mindre våt og kald enn i dag ...)

Finn filmen!


50 filmtitler er skjult i bildet. Hvor mange finner du?

24.5.09

Søndagsfilm


Den danske dikteren av Torill Kove. Har du ikke sett den før er det på tide å gjøre det nå!

19.5.09

18.5.09

17. mai!




Har hatt besøk av India i nesten én uke, og har forsømt bloggen totalt til fordel for kakespising og annen moro. Disse bildene er hentet fra NRK2s sending fra Barnetoget i Oslo (innslaget kunne med fordel vært mulig å spole i, siden Bolla var skole nr. 83) og beviser at hun (India), til og med klarte å komme seg på TV de dagene hun var her. Hehe.

Uansett. Har et tonn bilder å laste opp. Et tonn jobb på pulten. Ligger flere kaffekopper etter skjema. Det er best å skru opp tempoet litt her skal jeg komme noen vei før neste fridag.

11.5.09

Jeg er ikke død ...

... bare innmari bissi. Hehe. Hadde et par strålende dager på Visueltseminaret med innlagt karaoke-besøk med flere av foredragsholderne, og skal forsøke å komme med en liten oppsummering bare jeg får summet meg på jobb-fronten. Har også hatt en riktig strålende helg, hvor jeg fikk muligheten til å vise Marian Bantjes Bislet, og spise kake (wheee!) med henne, i tillegg til at jeg har fjernet min egen vekt i støv i forkant av Indias ankomst i morgen. Som sagt. Bissi.

5.5.09

Flyttesalg


... i ordets rette forstand! goodbyewafflemaker er hjemmesiden til en designer som selger alt hun har før hun skal flytte. Jeg lurer på hvor mange gjenstander det hadde vært på min liste ...

4.5.09

Jeg kjenner flere ...


... som nok kommer til å sette en av disse på ønskelista si! (Funnet på Twitter-feeden til Andreas, som også har en blogg det er verdt å ta en titt på.)

Visueltdagene

Har noen hektiske dager på jobb denne uka, før Visuelt-dagene på torsdag og fredag. Skal bli deilig med et par dager med faglig input og inspirasjon, det er vel et år siden sist. Hehe. Bortsett fra Marian Bantjes er det ingen av foredragene jeg gleder meg mer til enn andre. Det er mye som ser spennende ut i år. Gleder meg!