29.6.09

Funn i varmen


Jeg kan ikke si at blogging er førsteprioritet nå i varmen. Helgen f.eks. ble sløvet bort på Frognerbadet. (Klippekort er veien å gå - ufattelig tilfredsstillende å spasere rett forbi helveteskøen. Anbefales!) Imidlertid har jeg klart å finne noe jeg har lett etter lenge. Den fantastisk gode saltskrubben fra Thann, som forsvant samtidig som Nuspa-butikken i Paleet takket for seg, er nemlig å få i den svenske nettbutikken Harnn & Thann - Sandkorn. Juhu! Krysser fingrene for at den kommer over grensa fortere enn svint! :)

Oppdatering: Pakka kom i går! Så nå er jeg allerede nyskrubbet, og sitrus-duftende. Yay!

23.6.09

The Hidden Seed


Elsitas blogg er en liten gullgruve av søt klesinspirasjon. Nydelig! (Funnet via Ninavorm)

22.6.09

Alice!!!


Kjenner at jeg gleder meg VELDIG til Tim Burtons versjon av Alice ...

Første sommerferiehelg

... ihverfall for disse søte jentene. Dro ned til Eftang 8 barn, 5 voksne og en valp og hadde en aldeles strålende helg. En skikkelig forsmak på sommeren. Tok en hel haug med bilder, men rakk ikke laste opp alle i går. Men de kommer! Nå gjelder det å holde jobbmotivasjonen oppe et par uker til. (Må innrømme at det føles litt feil å sitte inne når sommeren pågår for fullt utendørs.)

11.6.09

BJØRG Jewellery


I dag har Bjørg navnedag. Nå kjenner faktisk ikke jeg så mange som heter Bjørg, men i går snublet jeg over en butikk som solgte de fine smykkene fra BJØRG Jewellery. Og selv om jeg ble ørlitegranne skeptisk av at vår egen "eventyrprinsesse" tydeligvis har oppdaget dem også, kjenner jeg at jeg nok muligens kommer til å ta turen innom butikken igjen. Med penger.

3.6.09

Tilbake


Tilbake etter noen deilige dager i Paris. Har tatt et tonn med bilder, men rekker nok ikke laste dem opp før senere i kveld, siden den gamle, gode harddisken nok trenger litt opprydning før jeg pøser mer inn i den. Uansett - Endless Interestingness har masse pene bilder du kan se på mens du venter. (Henter bilder fra Flickrs "Interesting" kategori.)