31.8.09

Søndagstur

Benyttet det fine været i går til å gå en tur, og under en innlagt pause m/kaffe på Åpent Bakeri dukket plutselig disse to damene opp utenfor vinduet. Den eldste av dem var virkelig helt utrolig fin, og jeg angrer veldig på at jeg ikke løp ut og fikk tatt et skikkelig portrett av dem.

26.8.09

På en regnværsdag


Regnværsdager har en helt spesiell stemning, og disse bildene av
Gregory Thielker fanger den perfekt. Og utrolig nok. Det er ikke fotografier. Det er malerier. Er i utgangspunktet ingen stor fan av fotorealisme. (Jeg mener - hvis det ser ut som et foto - hvorfor ikke bare ta et foto?) Og alt for ofte er det bare ubehagelige studier av porer og nesehår, men i dette tilfellet er jeg villig til å gjøre et unntak. Dvs. disse bildene hadde jeg likt uansett om de var fotografier eller ikke. Fordi de er fine. Og fordi jeg liker bybilder. Og regnvær.

25.8.09

5-års dag!!!

Hurra! Bloggen er 5 år i dag! (Og jeg er alt for travel til å gjøre noe av det jeg hadde planlagt. I hvertfall foreløpig.) MEN - Kake! Vi må spise kake! De som er i nærheten av sentrum ... hva sier dere til et kakestykke sånn i 2-tiden? Gjerne sammen med meg, men hvis dere ikke får til, kan dere jo bare sende meg et bilde av en kake dere har spist?

23.8.09

Om to dager ...

I følge mine beregninger fyller faktisk denne bloggen 5 år om to dager. At det må markeres på en eller annen måte er jo klart. Men hvordan? Kanskje vi må spise kake? Eller har mine trofaste lesere noen forslag? (Tilfeldig forbipasserende får også lov til å mene noe. Hehe.)

UPPERCASE


I et anfall av spontan nett-handling dro jeg opp visa-kortet og spanderte på meg et års abonnement på UPPERCASE (4 nr. i året). Uppercase er et canadisk blad, og det så så lovende ut på nettsiden at jeg tenkte det var verdt å ta en titt på. Tross alt - det renner ikke akkurat over av blader jeg synes er morsomme å lese i tillegg til å være inspirerende hos Narvesen. En snau uke etter lå det første nummeret i postkassa. (Dvs. det er ikke helt sant - jeg måtte så klart på postkontoret for å plukke det opp, siden postmannen åpenbart mente det var for stort til postkassa. Duh.) Nok om det. Bladet viste seg i hvertfall å være verdt hver krone. 98 sider med ren inspirasjon og design-nerding. Anbefales varmt!

18.8.09

Kill Your Darlings


Denne artikkelen fra Printmag er verdt å få med seg, og lett å kjenne seg igjen i. Selv om det ikke alltid er like gøy når en idé man i grunn er godt fornøyd med selv blir nedstemt, og man må begynne på nytt, hender det ikke sjelden at det man ender opp med er bedre enn den første ideen.

13.8.09

ColorSuckr

Med ColorSuckr kan du enkelt fiske fargeinspirasjon til design ut av bilder. Praktisk. Og litt gøy også.

12.8.09

Cinema Paradiso!


Fredag den 28. august kl. 20 vises Cinema Paradiso ute på St.Hanshaugen! En av de fineste filmene noensinne! Dette vil jeg ikke gå glipp av. Noen flere som blir med?!

11.8.09

Fifi Lapin


Fifi Lapin er en usedvanlig søt - og ikke minst; moteriktig - liten kanin. :) Vel verdt å følge med på før man f.eks. fornyer høstgarderoben.