24.9.09

Terrarium


Fant disse utrolig søte terrariene på Design*Sponge, og tenker at dette må da være en utrolig god idé til noe man kan gjøre før høsten kommer for fullt og bakken fryser til is.

23.9.09

Nydelig animasjon


Nydelig animasjon signert Trichrome - gleder meg til å se den røde og den gule etterhvert!

22.9.09

Typografiske smykker!


Oi, oi, oi, som jeg fikk lyst på disse typografiske kjedene. (Sikle.)

Travle tider


Bokhøsten er i full gang, og den stakkars bloggen lider nok litt under det. Det er innspurt på mange prosjekter, og siden høstferien står for dør også er det bare å stå på. Derfor tar jeg en lettvint løsning i dag og viser frem noen av omslagene jeg har gjort i år. Ubeskjedent, hva? Hehe. Dette er bare et lite utvalg, men det er omslag hvor jeg har gjort alt, dvs. tatt bilder/laget illustrasjoner osv.

17.9.09

Dagens tips


Bananer er godt, og kan brukes til mye (åpenbart)! Man kan selvsagt lage den gode banankaka mi med den, men visste du at man kan bruke bananskallet også? I dag kom jeg nemlig over 7 måter du kan bruke det på. Genialt!

1. Du kan gjødsle hagen med skallet (eller lage en mos av hele bananer), og blande med jorda.

2. Du kan polere skoene dine med skallet.

3. Hvis du har fått et insektbitt som klør, kan du du gni innsiden av bananskallet på stikket. Det skal visstnok dempe kløen.

4. Oljen i bananskallet hjelper også mot svien etter brannsår, og småkutt.

5. Bananskall kan også brukes som vortemiddel. Tape en bit bananskall over vorta. Fortsett med dette til den er borte.

6. Du kan bruke det som pusse-middel på bladene til stueplantene dine - i stedet for bladglans. (For de som bruker sånt. Noen har problemer nok med å få litt vann i pottene i ny og ne.)

7. Du kan fjerne fliser med skallet på samme måte som du kan fjerne vorter. Visstnok er det enzymene i bananskallet som får flisa til å løsne, samtidig som det virker helbredende.

(Via Apartment Therapy)

14.9.09

Fin profil!


Landor Associates nye profil for Melbourne har vært mye blogget i sommer, men for de som ikke har fått den med seg - den er verdt å ta en titt på. Leken, fargerik, og lett gjennkjennelig. Veldig bra!

11.9.09

Typografisk åpningsvignett

Åpningssekvensen til Typophile Film Festival 5 – laget av elever og lærere ved Brigham Young universitet. Her er alt håndlaget og "ekte". Ingen dataanimert grafikk eller annet fiksfakseri. Imponerende!

9.9.09

Frederike Wetzels


Frederike Wetzels tar nydelige bilder! Stemningsfulle og spennende. Tror de kunne passet godt på et omslag også ...

4.9.09

Magnus Larsson

Var på Pecha Kucha Night i går og et av de morsomste innslagene var Magnus Larsson som snakket om dette prosjektet. Utrolig fascinerende. Bare det at man ved hjelp av bakterier kan gjøre sand om til sandstein i løpet av 24 timer! Ambisiøst og imponerende prosjekt.

2.9.09

Søte ugler


Disse knallsøte uglene er laget av Lauren Alane, og kan faktisk også kjøpes i Etsy-butikken hennes. Selv om noe sier meg at de forsvinner fort.

1.9.09

Josh Cochran


Josh Cochran er en amerikansk illustratør, bosatt i Brooklyn. Han har en fin strek, og veldig mange fine illustrasjoner på siden sin.