30.11.09

Neon Boneyard

Snublet over dette fantastiske Flickr-settet med massevis av bilder fra The Neon Museum i Las Vegas. For et sted!!

27.11.09

Gifts For Designers™

Gifts For Designers™ - Ikke så veldig mye på siden enda, men fortsetter det på denne måten blir det et utmerket sted å hente inspirasjon hvis man har en designer man skal kjøpe presang til. ;)

25.11.09

Nydelig bok-animasjon


Trodde jeg hadde blogget denne nydelig animasjonen Andersen M studio i London har laget for the New Zealand Book Council, men nei. Det hadde jeg jo helt glemt! -Og hvis du førs sjekker sidene deres, så er det flere godsaker der. (Got mail-reklamen for Nokia er også nydelig.)

24.11.09

Rifle Paper Co.


Rifle Paper Co. er illustratør Anna Bond, og mannen Nathans nye butikk med fine papir-varer. Kort, plakater etc. ...

18.11.09

Ny kjøkkenhage!


Kontorfellesskapet der Frøken Bøk holder til har veldig gode fredagslunsjer, og har begynt å legge ut oppskrifter på Ingers Kjøkkenhage. Et lurt sted å følge med på fremover for å plukke opp litt kjøkkeninspirasjon.

11.11.09

Bailey doesn't bark


Nyydelige kopper, med prikker og alt, funnet på BDB blog. Mange andre fine ting å se der også, men jeg synes det var gøy å se hvordan koppene ble til.

9.11.09

Konsertkveld!


I kveld skal jeg på P!nk-konsert i Oslo Spektrum! Det tror jeg kommer til å bli veldig morsomt! :D

8.11.09

David McCandless



Forrige helg var jeg så heldig å få reise til Edit-seminaret på Geilo. -En helg stappfull av inspirerende og spennende foredrag. Et av de jeg likte aller best var David McCandless' foredrag om informasjonsgrafikk. Morsomme og forbilledlige eksempler på hvordan fakta kan presenteres på en slik måte at leseren skjønner mer og ser helheten på en helt annen måte enn hvis tallene hadde vært servert i kolonner og rader. Ble til og med så inspirert at jeg så smått har begynt å jobbe litt med litt informasjon på egenhånd. Det gjenstår jo å se om det blir noe å vise frem, men det er gøy uansett!

2.11.09

Fantastiske svart-hvitt bilder


Beautiful Black and White Photography i Smashing magazine er virkelig inspirerende. Kanskje jeg skal benytte den mørke vinteren til å ta prøve å ta flere sort-hvitt bilder. Noe å vurdere.