26.1.10

FlockDraw

FlockDraw er et browser-basert tegneverktøy der du kan tegne rett i nettleseren, alene eller sammen med andre. Her tror jeg man kan ha mye moro! (Dessuten praktisk hvis man diskuterer noe som krever litt tegn-og-fortell.)

25.1.10

Helgemoro!

Fikk omsider tak i små plastik mennesker, og selv om lysforholdene har vært skikkelig elendige, (slik tradisjonen er på denne tiden av året) har jeg hatt det gøy i helga allikevel! :)

21.1.10

Boka du MÅ ha!


Omslaget er designet av Anders - superflink designer - og det var hans idé å bruke "Magical Ink". Gleder meg til den blir helt ferdig. (Dette er bare en dummy laget med prøvetrykk fra trykkeriet.)

20.1.10

Skrivebordsbakgrunn for januar


Er en ordentlig slapp og dårlig blogger for tiden. Mangelen på inspirasjon blandet med *litt* for mye å gjøre på jobben har vel litt å si også. Men fordi dere er så snille og holder ut med meg har jeg laget en ny skrivebordsbakgrunn til dere. Værsågod!

Mandagsros

Etter en helg med mer snytepapir enn blogging, skrudde jeg på mac'en bare for å oppdage at bokdama har gitt meg en Award! Whee!

Kriteriene som følger med å få denne prisen er:
- Kopier awarden til bloggen din.
- Link til den personen som ga deg awarden.
- Fortell 7 interessante fakta om deg selv.
- Velg 7 andre bloggere som du sender awarden videre til.
- Link til deres blogger.
- Legg igjen en kommentar i bloggen deres slik at de får vite om denne awarden.

Mer eller mindre interessante fakta om meg selv har jeg jo delt med dere tidligere også. Så jeg får kanskje finne noen andre fakta. Jeg er jo ikke så veldig hemlighetsfull av meg, så det skal litt til å finne flere interessante. Here goes:

1. Er inne i en vampyr-fase. True Blood!

2. Liker køntri. Kvalitetskøntri.

3. Jeg har fått flere gode venner, som jeg har møtt i den virkelige verden, takket være denne bloggen.

4. Jeg skal snart til London og New York!

5. Jeg har vært statist i et teaterstykke en gang. Tiden jeg var på scenen tilbragte jeg med et tørkle på hodet.
(Gjett hvilket stykke det var?)

6. Jeg leser massevis av "chick-lit", og ser plenty amerikanske såpeserier, og føler ikke noe umiddelbart behov for at all underholdningen jeg konsumerer skal være av den oppbyggelige sorten.

7. Mitt drømmeyrke da jeg var yngre var delfintrener. Det står fremdeles ganske høyt på listen over alternative karrierer.


Syv andre blogger dere bør lese er litt lettere:

1. 4 X BÆREPOSE AND BOP TO THE BEAT - Hvis du jobber/har jobbet i butikk, og liker å le. Blogget den i forrige uke men er fremdeles nyforelsket i denne. :)

2. Folk i Larvik fordi jeg tilfeldigvis har gode venner i Larvik og den beste av dem står bak denne fine fotobloggen.

3. JANNICKE fordi hun holder meg oppdatert på hva tidligere nevnte venninne holder på med når jeg ikke er der for å følge med.

4. Nadias blogg - fordi hun hyggelig på Twitter, skriver fint, og liker is. Dessuten jobber hun med design og godteri. En uslåelig kombinasjon, spør du meg.

5. Gloria og Lydias parsell - hvis du liker å grave i hagen, og/eller har parsellhage.

6. Frøken Bøk - verdens flinkeste Frøken Bøk.

7.Andedammen - Jorunns blogg, og hun er verdt å lese. Og dessuten godt selskap i levende live også! :)

13.1.10

Fine lastebiler


Lastebilene til Shane_Neufeld er kjempefine! Akkurat passe urbane og halvabstrakte. Kunne godt hatt et av dem på veggen, kjenner jeg.

12.1.10

Vil du ha pose?

Dagens takk går til Eirik fordi han gjorde meg oppmerksom på denne bloggen. ALLE som har en fortid bak et kassapparat bør kunne kjenne seg igjen. Stor stas og mye moro! Og veldig lærerikt hvis du stadig vekk oppdager at ølsalget er stengt.

7.1.10

iMittens - iPhone-votten for kalde dager!


Fikk iPhone til jul (jippi!!!) og klarer selvsagt ikke legge den fra meg et øyeblikk. Problemet er jo at det er veldig vanskelig å bruke den med votter på, og så kaldt som det er nå er det å gå uten votter forbundet med ikke så rent lite smerte. For ikke å snakke om forfrysninger. Så på tirsdag fikk jeg ideen til disse vottene, og strikket dem fort og gæli i går kveld. Ikke så rent lite fornøyd med egen innsats nå, faktisk. Og de har allerede vist seg å være utrolig praktiske til mer enn bare iPhone-tukling. Det å kunne ha votter OG pinsettgrep er faktisk gull verdt! :)

1.1.10

Godt nytt år!

Har hatt en lang juleferie fra bloggen. Det gikk litt fort i svingene frem mot jul, og i romjula har det vært mer spising enn blogging, gitt. Og enda er det noen fridager igjen før 2010 begynner for alvor. Har fremdeles spill som må spilles ferdig før jeg blir nødt til å innta normal døgnrytme, så ikke forvent den helt store innsatsen her de neste dagene heller. Enn så lenge: God nytt år til gamle og nye venner! :)