tag:blogger.com,1999:blog-8070289.post113897201580106119..comments2023-11-12T11:16:30.782+01:00Comments on elisabethsblog: MimretidElisabethhttp://www.blogger.com/profile/08194712526711684584noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8070289.post-1139779475726685692006-02-12T22:24:00.000+01:002006-02-12T22:24:00.000+01:00Hehe. Tror jeg må ha hatt et ganske bevisstløst fo...Hehe. Tror jeg må ha hatt et ganske bevisstløst forhold til penger under oppveksten, for det eneste godteriet jeg husker prisen på er karamellene som ble solgt i løsvekt og som kostet 10 øre. De var "i familie" med Smørbukk, og kom i alle mulige smaker ... <BR/><BR/>- Hvis du kaster et blikk på iskartet for 2005 vil du se at Solisen er borte! En skam for Diplomis spør du meg. Nå virker det som om de selger seg billig til alle sjokoladeprodusenter som er interessert. (Lion, Smarties, Maltesers, Snickers ... ) Knurr!Elisabethhttps://www.blogger.com/profile/08194712526711684584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8070289.post-1139747717713124552006-02-12T13:35:00.000+01:002006-02-12T13:35:00.000+01:00Mimre. Husker godt at Lollipop kosta 1 krone og de...Mimre. Husker godt at Lollipop kosta 1 krone og de fleste andre rundt 2 kroner. Savner Beger og Solis med MYE solbær i (ikke den usle mengden man får idag...hehe) Men jeg tilgav de aldri at de sluttet å lage sandwich med sjokolade. De hadde en overgangsperiode hvor de hadde noe karamellkliss i vaniljen istedenfor sjokolade - ikke det samme. <BR/><BR/>Hehe...husker noen isen som så ut som en mann med hatt? Ganske flat is, med flere valører fra hvit til middels brun... hm, mulig det var en annet ismerke. Kanskje det var Hennig Olsen, eller Henning Olsen, som jeg..kremt...inntil "relativt" nylig trodde var det de het...<BR/><BR/>Men tilogmed Rema har bedre is å skilte med enn det vi har her i UK. De har NOEN veldig bra ispinner, men i det store og det hele ikke samme kvaliteten som hjemme. Antar at det er fordi de har utviklet en stor sans for cornish icecream i kjeks... ;-<BR/>)Eivindhttps://www.blogger.com/profile/11799407749416257568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8070289.post-1139055226630433622006-02-04T13:13:00.000+01:002006-02-04T13:13:00.000+01:00Kan dette være grunnen til at du har valgt å boset...Kan <I>dette</I> være grunnen til at du har valgt å bosette deg i Buskerud nå? Hvordan er godisutvalget i deres hjørne av fylket?Elisabethhttps://www.blogger.com/profile/08194712526711684584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8070289.post-1138976256270076582006-02-03T15:17:00.000+01:002006-02-03T15:17:00.000+01:00Hehe. Ja, det gjør du vel. Tror jeg var mer typen ...Hehe. Ja, det gjør du vel. Tror jeg var mer typen som valgte meg én is for sommeren og holdt meg til den, for det er flere her jeg rett og slett ikke kan huske å ha smakt. Og jeg tror du har helt rett. Erik hadde nok Diplomis. Tror ikke det kom noen konkurrenter til Næs før seint på 80-tallet. Husker du ikke hvor eksotisk det var med Hennig Olsen på Kirksæther?Elisabethhttps://www.blogger.com/profile/08194712526711684584noreply@blogger.com