7.10.04

Hva skal vi ha til middag?

Min eldste datter spratt temmelig oppgira ut av senga i dag. Dette er nemlig dagen da hun, bestevenninen, mormoren og jeg skal på "ANNIE". Hun har gledet seg i lang tid, og forventningene er skyhøye. Jeg gleder meg jeg også, men før vi kan komme oss av sted har jeg et problem som må løses. Hva skal jeg finne på til middag som er kjapt, enkelt og ikke innebærer for mye handling?

Jorunns blog fant jeg en peker til "Cookin' with Google". Hvis jeg nå bare er i stand til å huske hva vi har i kjøleskapet, kan jeg kanskje planlegge et eller annet? (Det eneste jeg med sikkerhet vet at finnes der inne er ketchup og prim. Vet ikke helt hvordan Google takler den kombinasjonen?)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Og hva ble det? Primpasta med ketchup? Faste lesere venter nå i spenning...

:) Jorunn

Elisabeth sa...

He-he-he. Nei, det ble nok ikke primpasta. Selv om Synnøve Findens karamellprim er supergod tror jeg nok den gjør bedre nytte i en dessert ... Kanskje man skulle forsøke seg på en Creme-Brulée-a-la-Finden?

Pasta ble det derimot. Riktig gourmet-aktig servert med Knorr pastasaus på glass, rikelig med parmesan og en pose-ruccolasalat som knasende friskt tilbehør. Ahhhhh ... en fest for smaksløkene!

Men hovedsaken var jo tross alt en kjapp middag, for å rekke "Annie" – hvilket vi gjorde. Forestillingen anbefales varmt til alle som så filmen i sin barndom og har gode minner fra den. Det er dessuten et perfekt sted å ta med døtre, nieser eller andre små jenter man skal underholde et par-tre timer. Vi hadde en storartet kveld, og de to snuppene vi hadde med var kjempefornøyde (og stuptrøtte) på trikken på veien hjem.