6.1.05

Hehehe!

Dagbladet har en liten morsom historie som kanskje spesielt morer Apple og Linux brukere. Fnis.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe, jeg så den der. Det skumle er jo at dagen da TVen, kjøleskapet og bilen styres av Windows kommer stadig nærmere: når du skal ha deg litt melk til kaffen din åpner ikke døra seg, men gir isteden beskjeden "Fatal error in module DV344X - please call Microsoft Support". Og idet du skal gjøre en forbikjøring, forklarer bilen om at du trenger å laste ned en bugfiks først...

Bare så det er sagt: om hundre år kommer Windows bare til å være et fjernt og smertelig minne, omtrent som Edisons voksrullspillere idag. Såpass tillit har jeg faktisk til fremskrittet. ;-)

Eirik

Elisabeth sa...

Tenkte meg at du hadde fått med deg den saken, ja!

Godt nytt år forresten! Ringer deg etter lunsj.

Eivind sa...

Hei, tenkte jeg skulle prøve å poste. Litt nytt for meg dette. Pussig det der. Må jo si jeg er litt bekymret for alderdommen i så måte. Min mor skjønner seg ikke på videospillere eller mer avansert teknologi. Så hva som kommer om 10-20 år går muligens vår generasjon en høy gang? En tykk blekke av en instruksjonsmanual for å gå på do eller ta seg et glass melk? Vi kommer til å sitte og si at alt var så mye greiere på 70-tallet..hehe Godt nyttår forresten, hvis jeg ikke har sagt det før.

Elisabeth sa...

Du sier noe. Jeg får satse på at jeg ligner min mormor som fyller 89 i februar. Hun sender tekstmeldinger for å gratulere oldebarna når de har bursdag! Jeg tror nok vi som liker knapper og dingser kommer til å klare oss rimelig bra. Mulig at innlæringstiden på nye ting kan bli litt lengre etterhvert, men helt håpløse blir vi vel ikke. Håper jeg! Godt nytt år til deg også!