26.4.06

Observert på vei til jobben

I dag så jeg noe jeg aldri har sett før. Gikk som vanlig gjennom gravlunden og på gangstien foran meg tuslet det to ringduer. Da jeg nærmet meg skulle den ene skynde seg over på den andre siden av veien, og tror du ikke dua SNUBLET rett foran meg? Jeg var så nær at jeg tydelig kunne se hvordan den tråkket feil og gikk på trynet/nebbet så det sang. Mulig jeg bare innbildte meg det, men jeg syntes tydelig den så litt flau ut da den kom seg på beina og gikk videre som om ingenting var hendt. Jeg fikk meg i hvertfall en god latter.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Dette føyer seg inn i rekken av "due-opplevelser" ... hehe, de kan både gå og fly.

Ganske selsomt med ei due som snubler i sine egne klør, men siden de gikk i par var han/hun kanskje forelsket, og da er det fort gjort å trå feil.

Eivind sa...

Dette skjedde da relativt tidlig om morgenen... Ikke så greit å se hvor man går når man er trøtt heller. Kjenner fornemmelsen...

Elisabeth sa...

Hehe .... Joda. Kjente et merkelig slektskap med snublefot-duen. Har tross alt snublet i mine egne føtter noen ganger jeg også. Og han/hun (ser ikke forskjell på dem så jeg er litt usikker der) tok seg pent inn igjen. ;-)