28.7.06

Gelato!

Kombinasjonen nytt kamera/ferie/Italia har naturlig nok resultert i en hel bråte med bilder. Kommer til å forsøke å sortere noen, og blogge dem sånn litt etter hvert ... Her er de første. Hanna, Selma og jeg førte is-dagbok og forsøkte å smake på flest mulige sorter. Vi kom aldri i nærheten av min gamle rekord på 42 slag i løpet av en uke, men tilsammen smakte vi på 34 forskjellige - blant dem var muligens min kastanjeis og Hannas lakrisis blandt de særeste. Fant aldri noe tilsvarende den gode ingefærisen jeg smakte på da jeg var i Bologna. Mulig jeg må ta frem iskrem-maskinen og prøve å gjenskape den selv. Heidi Swansson har også et par oppskrifter det kunne være morsomt å prøve. Kirsebærisen ser i hvertfall deilig ut. Og for de som liker litt action på kjøkkenet frister kanskje denne oppskriften.

2 kommentarer:

Mattias sa...

Yes it's funny share the same coloring, I wonder if your daughters share the same temperament as well, that is the blond more cool, the red more temperamentful.

Elisabeth sa...

Hehe. The blond is mild an sweet (most of the time at least). The redhaired one has a LOT of temperament (almost all the time). She can get SO angry. Scary-angry. ;-)