29.8.07

Hvis jeg noen gang ...... skulle finne på å starte mitt eget designkontor, og var på leting etter noe å dele av et stort rom med, da hadde disse bokkhyllene til Nauris Kalinauskas kommet ganske høyt opp på ønskelista. Generate hadde også teppet til høyre, laget av samme designer. Alt funnet via Swissmiss, en sveitsisk designer som har gjort New Yorker av seg. I tillegg til å være en meget flittig blogger har hun en "ekte" jobb også.

4 kommentarer:

Heidi sa...

Dette har ikke egentlig veldig mye med saken å gjøre, men er det lov å spørre hvor du har gått på skole/hva du har tatt for noe? :-)

Elisabeth sa...

Hei Heidi!
Så klart det er lov til å spørre. :-)
Jeg har gått på Kunst og Håndverksskolen. Nå heter den vel Kunsthøyskolen i Oslo eller noe sånt. Jeg gikk på linjen for Visuell Kommunikasjon, (Grafisk design/Illustrasjon), og har jobbet både som designer og illustratør. Før jeg gikk der gikk jeg to år på tegning/form og farge. Akkurat nå er jeg designer i forlag og jobber bare med bøker.
Har du planer om å studere noe sånt?
:-)

Heidi sa...

Ja, når jeg er ferdig på UiO om halvannet år må (hehe) jeg gjøre noe i den retningen. Kunsteren i meg vil ha siste ordet, så da føyer jeg meg etter det og håper at det i fremtiden vil la seg kombinere med en BA i medievitenskap. Kanskje?:)
Problemet er bare å øve på tegningen igjen, for det er ganske lenge siden jeg aktivt drev på med det. Men med litt trening og tålodighet skal det nok gå. Maler ganske mye - kanskje det får bli redningen:)

Elisabeth sa...

Ja, da er det ikke annet annet å gjøre enn å tegne, tegne og tegne! Det er vanskelig å komme inn, men vil man det nok, så går det alltid. – Og jeg vil jo tro at litt Medievitenskap-ballast kan komme godt med også. :-)