26.10.07

Jeg får skylde meg selv ...

... kom hjem til en fantastisk høylydt duett i dag. Hanna og Hilde sang denne så veggene rista. Onsdag brukte jeg nemlig noen bursdagspenger på de to nyeste Singstar-platene, og denne var på "Rock Ballads". Er (veldig) redd dette kommer til å bli en schlæger utover vinteren ... At mannen i tillegg spiller pappaen til Hannah Montana gjorde visstnok sangen enda mer perfekt for de to sangfuglene. Eh ...

7 kommentarer:

jorunn sa...

Er det ikke problematisk nok å kalle Billy Ray for køntri, nå skal han lissom være rock også? :-D

På den annen side tyder litt googling på at du kanskje forveksler den med Singstar '90s. Har du kjøpt den også? I så fall er det bare et tidsspørsmål før jeg forlanger å komme til Bislet og radbrekke "Torn".

HPL sa...

Når det gjelder Billy Ray, kan jeg ikke annet enn å minne om salige Bill Hicks' forslag til det ultimate tv-konseptet: Let's hunt and kill Billy Ray Cyrus. ;)

Men Billy Ray har jo en fantastisk opptreden i David Lynchs Mullholland Dr, da.

Elisabeth sa...

Jorunn: Skyldig. På alle punkter. Dvs. forvekslet '90s og Ballads, fordi jeg ganske riktig har begge. "Torn" er vanskelig, men gøy. Akkurat som veldig mange av de andre sangene! Hehe.

HPL: Billy Rays opptreden i Mullholland Dr. gikk jeg dessverre glipp av, i likhet med resten av filmen, fordi jeg sovnet ...

jorunn sa...

Hah! I love being right. Og kanskje jeg må få sett Mulholland Drive :-)

Elisabeth sa...

Jøss Jorunn! Liker du å ha rett? Det hadde jeg aldri trodd om deg. Hehe.

HPL sa...

Jeg kan jo avsløre at Billy Ray blir avslørt in flagrante med kona til den stressede filmregissøren (spilt av Justin Theroux) ...

Og hva mener du med at du sovnet?? Mulholland Dr er jo en knakende morsom film. Og ikke så uforståelig som enkelte vil ha det til.

Elisabeth sa...

Her må jeg innrømme at jeg ikke klarer å huske om det var Mullholland Dr. eller LA Confidential jeg sovna så ufattelig grundig til. Én av dem har jeg sett, og den andre forveksler jeg stadig med den jeg har "sett," sånn at jeg mister lysten til å prøve å se den andre i tilfelle jeg tar feil.

Dessuten husker jeg jo INGENTING av handlingen siden jeg sovnet, så da hjelper det jo ikke å lese på baksiden heller.