25.8.09

5-års dag!!!

Hurra! Bloggen er 5 år i dag! (Og jeg er alt for travel til å gjøre noe av det jeg hadde planlagt. I hvertfall foreløpig.) MEN - Kake! Vi må spise kake! De som er i nærheten av sentrum ... hva sier dere til et kakestykke sånn i 2-tiden? Gjerne sammen med meg, men hvis dere ikke får til, kan dere jo bare sende meg et bilde av en kake dere har spist?

6 kommentarer:

atgrims sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
atgrims sa...

Gratulerer med dagen Elisabeth! Imponerende tidlig start. Jeg ligger to hakk bak. Godt at du har overlevd Wired Magasin utsagn som 'Blogging is so 2004'
http://jonnybaker.blogs.com/jonnybaker/2008/11/blogging-is-so.html

Håper vi får følge deg videre i 5 år til?

Elisabeth sa...

Takk for det! Det er i grunn Eirik sin skyld at jeg begynte å blogge. Han mente det måtte være noe som passet for meg på en forlagsfest for 5 år siden. :) Har ingen planer om å slutte med det første, så du skal ikke se bort i fra at det blir 5 nye år. :D

India sa...

Happy blogbirthday! I will eat a piece of cake just for you.

formigrafisk sa...

Hei Elisabeth!
Gratulerer med 5 år på baken (les: bloggen)!
Jeg er dessverre lusa-dårlig på å legge igjen kommentarer, men er stadig innom. Flickr-bildene dine er en salutt verdig i seg selv!

Kaken smakte helt nydelig....
Kun fatet igjen ______________ !

Elisabeth sa...

India: Thank you! I'm happy I gave a good reason to have cake. And in only a few weeks we can have cake together!!!!

formigrafisk: Takk det! Veldig hyggelig å høre. Kommer du til Oslo må du komme innom, så kan vi ta både en kopp kaffe og et kakestykke!