19.5.11

Bilder & Bokstaver

Det er travle tider. Våren er som vanlig et lite helvete med pollen, jobb og alt mulig annet som fyller opp kalenderen så fort at jeg fremdeles blir litt sjokkert når jeg har en ettermiddag uten noe som foregår. Kan sikkert skylde meg selv for noe av det, men det er jo en kjennsgjerning at det er mye som foregår på denne tiden av året. Derfor har jeg ikke hatt mye tid til å skrive her. Helt taus har jeg imidlertid ikke blitt (de som kjenner meg live ler antagelig rått bare ved tanken); vi har startet forlagsblogg på jobben, og der har jeg fått mitt eget lille hjørne: Bilder & Bokstaver.

Det er mange bloggere på Forlagsliv, og veldig mange av dem er flinke til å skrive. Er du interessert i bøker og i det som foregår i alle de forskjellige delene av et forlag, anbefaler jeg at du tar en titt der.

Og så lover jeg at ikke denne bloggen skal dø helt. Jeg trenger tross alt et sted hvor jeg kan være akkurat så useriøs og fjåsete som jeg vil. ;)

3 kommentarer:

Fauna design sa...

Nå har jeg akkurat vært innom noen av forlagsbloggene deres, og det var morsom lesning! Det skulle alle forlag hatt. Kom inn via Ingrid S Jacobsen (som forøvrig er fra mitt kull fra ungdomsskolen i Kragerø) innom diverse andre og så endte jeg på deg deg, og så til den personlige blogg.

Tenkte å kikke litt til her hos deg, siden du jobber med omslag. Det er nemlig noe jeg har lyst til å jobbe mer med. Flott blogg du har!

Elisabeth sa...

Så hyggelig! Denne stakkars bloggen lider litt under tidspress for tiden. Vurderer et comeback, men må få hodet over vannet først! :)

Alissa's Wedding Dream sa...

Hello! How are you?
We'd like to invite you to our blog and to listen to our new free music!