22.12.04

Nå som julen er faretruende nær ...... vil jeg gjerne få ønske alle de som ikke har fått julekort fra oss i år, en riktig god jul! De egenproduserte englene gleder seg hemningsløst til jul, og jeg antar at det blir liten tid til blogging de neste døgnene.

Vi har bl.a. igjen å skaffe juletre. -Og med mitt forhold til juletrær er det mer spenning enn jeg ønsker før jul. Her er forresten et bilde av det fineste juletreet vi har hatt så langt. Det minnet ikke rent lite om treet til Clark Griswold i "Hjelp det er juleferie!". Det var så stort og tungt at juletrefoten (i metall) begynte å gi etter. I ren nød ble treet festet med barduner i taklista. Det hører med til historien at da julen var over og vi bestemte oss for å demonterere treet, dukket det opp et lite fuglerede vi ikke hadde oppdaget innerst ved stammen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

* host * Visse av oss har nå gitt uttrykk for at historien om fugleredet i juletreet minner mistenkelig om en tegnet julefilmklassiker med Snipp, Snapp og Pluto. På vegne av flere, som man pleier å si i Aftenposten... ;-)

Uansett: en riktig god jul til dere alle, og så får vi bare håpe at julenissen gjør som Fantomet, er snill mot de snille og har med seg diverse romkatter, roboter og enøyde apekatter!!!

Eirik

Elisabeth sa...

Hmpfrph! Det var veldig lite Disney over det lille fugleredet, kan jeg love deg. Jeg var bare lykkelig over at det ikke lå noen halvspiste musekadavre og forlatte (døde) fugleunger der. Det var mer sånn :"Øi! Det ligger noe gress i juletreet. Så rart!" Hvorpå gresset ble inspisert litt nøyere og viste seg å ligge veldig pent dandert som en liten smultring. (Med bunn ...)

Håper dere får en hyggelig katte-jul! Min erfaring med katter og julemusikk er at Bach (Juleoratoriet) og enhver svulstig tenor er OK. Sopraner og f.eks. Sissel Kyrkebø kan forårsake store skade på innbo og bør for enhver pris unngås. Vet ikke helt hvordan det går med Sølvguttene. Dere kan jo gamble der?