28.11.05

Glitter og stas

Sesongen for glitter og stas nærmer seg veldig, og siden jeg har brukt dagen til noe så uglamorøst som kjøkkenvasking (inkludert komfyrskrubbing og avising av fryser), synes jeg at jeg kan koste på meg å kikke på litt juggel. Oslo renner over av butikker med billig (og dyrere) stæsj man kan pynte seg med for tiden. Her på Bislet har vi fått Sugar shop - ikke veldig billig, men de har mye fint! Accessorize, Monsoons juggel-avdeling har to utsalg, og er alltid verdt et besøk. (Snille priser er det også.) Smykker fra Pilgrim kommer det nok til å være høy tetthet av på julebordene i år. Andre verdt å nevne er f.eks. BellaDonna og nykommeren Glitter.

3 kommentarer:

RHJ sa...

Du har vel ikke noen tips om hvordan man skrubber komfyrer? Etter diverse pizzaer synes jeg liksom at det blir mindre og mindre plass der inne ... ;-)

Elisabeth sa...

Hehe. Ingen lettvinte tips i hvertfall. Men siden jeg har klart å fjerne mesteparten av de fastbrente restene kan du alltids få vite hva jeg gjorde. ;-)

Fylte først langpanna med vann og en god slump salmiakk. Lot den stå og dampe inni ovnen en god stund før jeg begynte å vaske. Det som ikke gikk av da, ble angrepet med stålull. Skrubbe, skrubbe skrubbe ...

Anonym sa...

Eller - gjør som meg - kjøp selvrensende stekeovn. Når det begynner å bli vanskelig å skimte det som befinner seg inni, har du kun dørvinduet å "sloss" med.
Anbefales.