23.11.05

Julepynt med usb-kontakt

Shiny Shiny hadde denne utrolig smakfulle lysende snømannen (med et matchende juletre) på sidene sine i dag. Jo mer jeg ser på den, jo mer kjenner jeg at den er akkurat det pulten på kontoret mangler ... Det er jo jul bare en gang i året?

2 kommentarer:

Eirik sa...

Sukk. Det minner meg om USB-juletreet mitt, som jeg pleide å kalle "vintertreet" og planla å stille opp så snart den første snøen falt i år. Men da bakken vel var blitt hvit oppdaget jeg at treet var blitt borte, og dermed må vinduskarmen min greie seg uten det gjennomsiktige, glitrende treet god dag. Uansett: skaff deg en slik dekorasjon, du - den er vel fortjent og bringer med seg så mye glede. Andre av oss får heller leve på minnene: http://www.newth.net/eirik/archives/000354.html

Elisabeth sa...

Stakkars! Hvordan skal du klare å komme i julestemning nå? Og hvor kan det ha blitt av? Kan det være at Roboraptoren har spist det?!

Jeg må nok vurdere å bestille meg en sånn (litt usikker på om jeg skal velge snømann eller juletre, de er jo så fine begge to). Men det spørs om det rekker frem før jula er over i år! Hehe.