24.1.06

N.E.E.T. Magazine

N.E.E.T. Magazine er et nett-magasin som er fullt av morsomme og fine ting. (Klær, vesker, smykker og stæsj.) - Og litt nett-shopping er jo slett ikke å forakte nå som fortauene igjen er forvandlet til ankeldyp slush. (Som dessverre ikke bare består av snø og grus.)

4 kommentarer:

Jorunn sa...

*Masse* fine ting, men for et slitsomt utforma nettsted! Å prøve å få nettsider til å oppføre seg som papir er som regel lite hensiktsmessig.

Elisabeth sa...

Men de hadde sikker eeeeeegentlig lyst til å lage et "ekte" blad, også hadde de ikke råd til å trykke det på ekte papir, vet du. Sånn sidene ser ut nå vil jo utvilsomt overgangen til papir gå knirkefritt så fort annonsørene står klare ... ;-)

HPL sa...

Heldigvis er ikke blafunksjonen like irriterende der som på nettsidene til Bokprogrammet (http://www.nrk.no/bokprogrammet)

Elisabeth sa...

Hva tenker de på?! Herrejesus. Det eneste som mangler her er lyden av noen som hoster og slurper kaffe i bakgrunnen. Og muligens en slags snurrense og zoomende effekt hver gang man f.eks. klikker på "Innholdsfortegnelse" knappen.