6.3.06

Juks og bedrag?

- Eller kan det være at min gode gamle iPod med tid og stunder vil blir erstattet av en iPod AV? Ikke godt å si. Det finnes åpenbart hundrevis av folk der ute som ikke gjør noe annet enn å Photoshoppe sammen bilder av "nye" Apple produkter, så jeg tar det hele med en klype salt. Men den ser veldig fin ut ... Juks eller ei. Hehe.

4 kommentarer:

Eirik sa...

Et par ting som slår meg som rart med bildet: enheten er veldig tynn i forhold til skjermstørrelsen, og det betyr at batterilevetiden ville bli mye dårligere enn det iPod-kunder flest har vent seg til (mye skjerm å lyse opp, mye prosessorarbeid med film osv). Og et grensesnitt som helt og holdent er basert på skjermen ser alltid snasent ut på designstadiet, men er lite praktisk i virkeligheten.

Ikke bare blir det mye vanskeligere å bruke den som en vanlig musikk-iPod (tenk på trykking på knapper mens spilleren er i lommen, vesken osv), men man får også et stort problem med riper på skjermen. Minstekravet for en slik dings måtte være at den kom med en skjermbeskyttende plastfilm av det slaget jeg nylig måtte kjøpe til PDAen min, fordi grensesnittet er så basert på bruk av pekerpenn at skjermen fikk slitasjemerker. Men den ser lekker ut, det skal den ha. :-)

Elisabeth sa...

Hehe. Joda. Har tenkt på mange av de tingene selv. Rent bortsett fra det der med trykking på knapper i lommer osv. Det er ikke særlig praktisk på dagens Podder heller, så der ville ikke overgangen bli veldig stor. (Til sånn trykking har man den lille kjekke saken på øretelefon-ledningene.) Men med tanke på alle de skarpe, skumle gjenstandene jeg har i veska tror jeg skjermen ville levd et farlig liv ... Tykkelsen tror jeg faktisk er ganske lik de nyeste iPodene. De er betydelig slankere enn min gamle ihvertfall.

Men den tar seg bra ut, ja. :-)

Eivind sa...

Det er dette vi har venta på...hehe. Regner med at de finner noen snasne løsninger på de nevnte problemer hvis de først setter seg ned og lager en slik en. PSP har jo reportedly 8-9 timers batteritid på videovisning, så der har jo Apple noe å strekke seg etter.

En slik en med lang batteritid, enda større harddisk, iTunes HD Moviestore, Wi-fi, innebygd iSight og ringemuligheter... Ja takk. ;-)

Elisabeth sa...

-Og mens vi venter krysser jeg fingrene for at min gamle gode holder ut enda en stund til. Har hørt mye rart om forventet levetid på batteriet, men så langt (litt over 2 år) lever den i best velgående i hvertfall.