21.7.07

Stockholm

Etter den lille lunsjen vår fortsatte vi til Ørebro hvor vi overnattet. Skal ikke si så mye om det stedet, for bortsett fra det flottet slottet, var det en meget slapp liten by. Til forveksling lik andre små byer jeg har vært. Og ganske kjedelig.

Stockholm, derimot er en fantastisk by, og vi fikk med oss masse: Junibacken, Vasa museet, Rosendahls Trädgårdscafé, Grøna Lund og Naturvitenskaplig museum. Det siste viste seg å være en virkelig overraskelse. Fantastisk bra museum, og med en zoologisk avdelig kollegene på Tøyen virkelig burde ta seg en tur over for å kikke på. Har aldri sett så livaktige døde dyr før!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Flotte bilder - likte særlig godt det aller siste (av Arne og Selma) - det "ånder" liksom av sliten og trøtt turist!

Hilsen fotomormor

Elisabeth sa...

Hehe. Hvis du ser nøye etter kan du se at Hanna er med på samme bilde og ser minst like sliten ut. Tror de fleste storbyturister kan kjenne seg igjen i det bildet der.

Når skal fotomormor få lastet opp noen bilder da? Og hva med fotomorfar? Er det ikke på tide at han kommer seg på Flickr også? ;-)

Anonym sa...

Både fotomormor og en fremtidig - kanskje - fotomorfar - har det for travelt med å få huset i stand for salg, til å "leke" med flickr. Men det kommer nok ...

Anonym sa...

An. de trøtte turistene - så så jeg faktisk ikke Hanna før nå - hm?!? Får skylde på dårlig syn, eller at Arne og Selma opptar så mye av billedflaten ...

Elisabeth sa...

Hehe. Ja, Arne og Selma har det med å breie seg litt. ;-)