3.7.07

Verdens mest tålmodige barn ...

Hanna og Selma har vært med meg på jobb i dag, og selv om jeg er moren deres, og dermed lett lar meg begeistre over hvor praktfulle de er, må jeg si at makan til tålmodige og greie jenter skal man lete lenge etter. Nå har de vært på jobb i 8 og 1/2 time og de har sittet som på bildet helt til nå. For noen englebarn!

3 kommentarer:

Plask sa...

Ha ha! Enten er de romvesener eller så har du klippet ut juksepappfigurer, for ingen barn er så snille ;-)

Eller - joda. Jeg har jo møtt dem. Og de er veldig ålreite. Så fint at det var enkelt å ha dem med! Blir det mange barnedager på jobb i sommer?

:-) Plask

Elisabeth sa...

Det morsomme var at når de skulle fortelle hva de hadde gjort på jobben min sa de at de hadde spilt data og kjørt hverandre rundt i gangene på kontorstol. Det første gjorde de i 8 timer og et kvarter. Kontorstolkjøringen foregikk det siste kvarteret mens jeg skrudde av alle datamaskiner. Hehe.

Forhåpentligvis blir det ikke flere jobbedager på dem i sommer. Ikke fordi det er pes å ha dem med, men fordi jeg får litt dårlig samvittighet av å la dem sitte der i timesvis. (For når de er med er det jo ingen grunn til å forte seg hjem for å hente dem, ikke sant?)

Plask sa...

Ha ha! Rart hva man prioriterer av aktivitetsminner. Ehm, ja.. Du skjønner hva jeg mener.

:-)

Plask