31.10.07

Maciek Blazniak

Jeg skjønner ikke mer enn kanskje 1% av det som står på sidene til Maciek Blazniak, men det gjør ingen verdens ting - illustrasjonene klarer seg godt på egenhånd. Jeg klarer til og med å leve med "bortover-navigeringen" (noe jeg i utgangspunktet er temmelig allergisk mot). Pass på å få med deg bloggen også.

30.10.07

Hurra!!

Oppdaget i går at Ray og jeg er London samtidig, og klarte (uten noen særlig problemer) å overtale resten av gjengen jeg reiser med til å bli med på konsert! Muligheten til å se Royal Albert Hall fra innsiden var i grunn lokkemat nok. Billetter er kjøpt, så nå gleder jeg meg veldig!
:-D

Flickr-funn

Snublet over de stemningsfulle bildene til Darek Nowicki på Flickr. Mange nydelige bilder fra Polen bl.a.

29.10.07

Penguin - igjen ...

David Pearson har laget denne serien omslag for Penguin. Og hva kan man si annet enn at Pearson og Penguin kler hverandre. For øvrig vil jeg si at hvis Penguin har lyst til å adoptere en designer står jeg først i køen og vifter veldig med armene ...

26.10.07

Jeg får skylde meg selv ...

... kom hjem til en fantastisk høylydt duett i dag. Hanna og Hilde sang denne så veggene rista. Onsdag brukte jeg nemlig noen bursdagspenger på de to nyeste Singstar-platene, og denne var på "Rock Ballads". Er (veldig) redd dette kommer til å bli en schlæger utover vinteren ... At mannen i tillegg spiller pappaen til Hannah Montana gjorde visstnok sangen enda mer perfekt for de to sangfuglene. Eh ...

25.10.07

Wink - Mpls

Wink er et designbyrå som holder til i Minneapolis. Mange fine ting å se på hjemmesidene deres. Bloggen er også verdt en titt.

24.10.07

Hvis du jobber i åpent landskap ...

....eller benytter deg av offentlige kommunikasjonsmidler, og stadig blir ufrivillig deltager i diverse mobilsamtaler som foregår rundt deg er kanskje disse kjekke kortene fra Coudal noe å printe ut og dele ut når anledningen byr seg? Det lar seg sikkert gjøre å få laget noen norske utgaver også. Hehe.

23.10.07

22.10.07

Tre vise dyr

På jobben har jeg gleden av å samarbeide med mange utrolig flinke designere. Marius er en av dem. For oss har han stort sett jobbet med mer "voksne" ting, og jeg hadde nesten helt glemt hvilken god tegner han er til jeg fikk invitasjonen til boklanseringen for Tre vise dyr - en bildebok han har laget sammen med Angela Amoroso. Morsomt å se!

Cowboy-vin?

Ikke visste jeg at cowboyer drakk noe særlig med vin, men The Show er i hvertfall en skikkelig cowboy-vin - med fine etiketter. Designet av Hatch Show Print, som virkelig kan kunsten å lage køntri-postere.

21.10.07

Marian Bantjes

Marian Bantjes I want it all er nydelig. Og dessuten laget av yndlingsblomstene mine. Marian Bantjes sluttet i jobben sin som grafisk designer og bestemte seg for å bli en "Grafisk kunstner" i stedet og bare jobbe med prosjekter hun hadde lyst til å bruke tiden sin på. Noe som i hennes tilfelle viste seg å være det lureste hun kunne gjort. Det har resultert i mange, mange, fine ting. (Funnet via Clusterflock)

18.10.07

Snart ...

Ratchet & Clanks nyeste eventyr, Tools of Destruction kan umulig være langt unna. På PS3s sider står det klart og tydelig at utgivelsesdatoen er i oktober 2007, og da spør jeg meg ... er det mange dager igjen i oktober? Ikke? Det var det jeg tenkte. (Hyperventilerer nesten litt her jeg sitter. Hehe.)

DrawMo 2007

I fjor var jeg med på DrawMo!, og selv om jeg ikke helt klarte å lage én skisse hver eneste dag, var det veldig gøy å være med, så jeg ser ingen grunn til ikke å være med i år også. Har du også lyst til å være med legg legg inn en kommentar her, og finn frem skisseboka!

1. november går startskuddet ...

Marcela Restrepo

Marcela Restrepo har noen veldig sjarmerende illustrasjoner på siden sin. (Via Drawn!)

16.10.07

Maira Kalman

Når Maira Kalmans "The Principles of Uncertainty" fra The New York Times kommer i bokform kunne jeg godt tenke meg den. Maira har en lang rekke barnebøker og andre ting på rullebladet (blant annet paraplyen jeg ønsker meg), og er fryktelig flink.

15.10.07

LOBO

Brasilianske LOBO hadde et av de bedre foredragene under Visuelt-dagene i mai. Nå ligger flere av jobbene vi fikk se ute på nettsiden deres.

13.10.07

Vakkert høstvær

Nok en nydelig høstdag - og litt frisk luft før jeg begynner bakinga ...

12.10.07

Søt animasjonsfilm

Gillian O'Connors søte lille film; Home Sweet Home. (Via Drawn!)

ACHTUNG!

La merke til ACHTUNG! da jeg fant ut at det var de som hadde laget denne siden. Nå er ikke hollandsk akkurat et språk jeg skjønner all verden av, men de har laget mange veldig fancy nettsider i hvertfall. Ikke alt er like smakfullt, men det er gøy å se hva man kan få til.

10.10.07

Skjermsparer

Det hadde i grunn vært litt morsomt hvis denne fantes i Mac-versjon også.

9.10.07

Fast-forward!

Sprint Waitless kan du lære smarte triks som lar deg spole kjapt over de kjedeligere tingene i livet. Ble spesielt imponert over "hurtigskrelling av egg". "Turboparkering" var også imponerende, men den er jeg mer i tvil om jeg kommer til å prøve meg på. (Via swissmiss).

Finsk illustratør

Pietari er en finsk illustratør som bor og jobber i Barcelona. Han har en imponerende kundeliste, og mange fine ting på sidene sine. Sjekk f.eks. skissebøkene.

8.10.07

Alexandre Bettler

Via Type for you fant jeg siden til Alexandre Bettler. En flittig designer med en forkjærlighet for brød og ping-pong, som har laget mye fint.

7.10.07

3.10.07

Bad Design Kills

T-skjorte fra Zazzle.com ... Noen som absolutt ikke lager spesielt mye dårlig design er canadiske Concrete Design Communications Inc.. Der er det mye fint. Sjekk bl.a. profilen til tapas-restauranten Cava, og emballasjen de har laget til Susanne Langs parfymer.

2.10.07

Computerlove

Så denne på Computerlove i går, og den er jo for bra til ikke å blogges. Hehe. Forøvrig er det mye bra inspirasjon å hente på sidene også. Og endel underholdende ting. Fant blant annet sidene til franske Wanda som - i tillegg til å ha en noe slitsom flash-navigering - har laget en småmorsom IKEA-reklamefilm. (Ligger under Commercials)