10.8.06

Vinneren ...

Omsider har vinneren av vårens lille konkurranse fått premien sin. Dette var mitt andre besøk på People's som har overtatt lokalene etter Keystone, og de er helt klart bedre enn forgjengeren. Uten at det sier så alt for mye. (De som noen gang forsøkte å skvise en lunsj inn på en vanlig lunsjpause der, har sikkert en anelse om hva jeg mener ...)

8 kommentarer:

Jorunn sa...

Jeg ligger nå i hardtrening for å bli nummer 20 000 ....

Elisabeth sa...

Utmerket! Burde premien bli større og inkludere f.eks en croissant også, tror du?

Jorunn sa...

Større tall, større premie. Det gir seg selv!

Elisabeth sa...

Naturligvis. Når du sier det sånn ser jeg jo det. Croissant + kaffe utloves herved til nummer 20 000.
(Blir konkurransen knallhard må screenshot kunne fremvises.) ;-)

Elisabeth sa...

Merkelig hvor seig og klissete man blir av såpe på hendene når vannet mangler, ikke sant?

Opplevde noe lignende i Milano. - Men i utlandet har de så mange fancy vannkraner at jeg først trodde det var jeg som ikke fant a) pedalen på gulvet b) sensoren under krana eller c) snora i taket, at jeg følte meg litt usikker da jeg antydet at det muligens kanskje ikke var noe særlig vann i krana. Fyren hadde åpenbart vært borti dumme turister før og tilbød seg (med et skjevt smil) å innvie meg i kranens tekniske finesser. Etter at han hadde viftet (og viftet og viftet) med hendene under krana kunne jeg fastslå at det ikke var meg det var noe galt med, men krana. (En liten seier for meg som liker å tro at jeg er litt teknisk begavet.)

Forøvrig bra at kaffen smakte. Antar at du kommer til å gi Jorunn konkurranse nå som det ikke bare er kaffe med BAKVERK inkludert i premien? ;-)

Anonym sa...

HÅHÅHÅ - stopp litt. Det ER faktisk flere som leser din blogg, vet du, OG som er glad i både kaffe og croissant! Skal gi både Tina og Jorunn konkurranse på det feltet.

Elisabeth sa...

Men for å få kaffe og croissant må du avsløre din identitet, vet du ... Mamma? ;-)

Anonym sa...

Hehehehe - lurte'n nesten der!?!