1.8.06

Manhattan i bøker

Kom over dette utrolig kule kartet over Manhatten fra The New York Times. (Kanskje noen kunne lage et slikt kart over Oslo også?)

4 kommentarer:

Eirik sa...

Veeeeldig god idé. Mye bedre enn å hive ut 100 millioner på et litteraturhus som bare blir besøkt av den vanlige gjengen likevel, i mine øyne. Metykkjast å hugse at Cappelen sitter på mange kartrettigheter, og sist jeg sjekket jobbet det også gode designere der. Så kanskje løsningen er mer nærliggende enn du tror? ;-)

Elisabeth sa...

Hehe. Var inne på tanken selv, helt til jeg kom på at jeg *muligens* får litt mye å jobbe med her etterhvert ... Og noen må jo ta bilder av hus og finne sitater også, så litt assistanse utenfra ville nok være helt nødvendig. Kanskje fra noen som har fint kamera og som leser mye bøker? *Tenke-tenke-tenke* ;-)

Jorunn sa...

Og fotografier er en mye bedre idé enn de litt glætte illustrasjonene på originalen. Med fare for å få bank av bloggeieren ville jeg også stemme for å lage kartet i noe annet enn flæsj ...

Elisabeth sa...

Hehe. Hvis bloggeieren skulle være involvert i lagingen av en slik side hadde det nok ikke blitt noe flæsj - siden det er en ting jeg absolutt ikke kan.

På den annen side ... dette kunne kanskje være en god unnskyldning for å få Cappelen til å sponse meg med litt flæsj-opplæring? ;-)