28.5.05

Dett var dett

Med et blunk var sommervarmen borte. Frister ikke mye å gå ut i dag, gitt. Får heller begynne å gjøre litt research til ferien. (Nå er vel kanskje ikke England det opplagte reisemålet hvis man er ute etter sol og varme ... He-he.)

De to dagene i Windsor allerede planlagt. Det blir i hvertfall et besøk i Legoland. I tillegg må vi vel ta en titt på Windsor Castle.

Rye har vi vært i før, men det var mange spennende steder i nærheten vi aldri rakk å besøke. F.eks. Canterbury og Dover Casle. - Og blir det fint vær er det jo en fantastisk sandstrand bare en kort kjøretur unna.

Cambridge-området skal vi besøke de siste dagene i ferien. Har vært der en gang før, men det er så lenge siden at jeg ikke husker stort av det. Visit Cambridge har en ganske bra oversikt over ting man kan se og gjøre.

6 kommentarer:

Anonym sa...

"Nå er vel kanskje ikke England det opplagte reisemålet hvis man er ute etter sol og varme"

What-ho? Et mer blatant forsøk på Eirik-baiting skal man vel lete lenge etter. :-) Det meste av året er jo dette veldig sant, men somrene kan være ekstremt tørre og varme - ikke minst i Kent. Har dere sett Bodiam Castle, forresten? En fantastisk godt bevart middelalderborg, med skikkelig vollgrav og det hele: http://www.edenbridgetown.com/places_of_interest/sussex/bodium_castle.shtml

Elisabeth sa...

He-he. Vi rakk aldri Bodiam Castle, så det står helt klart på lista over ting å gjøre. -Og vår forrige erfaring med sommerferie i england var jo både varm og tørr, så et visst håp om fint vær har vi jo. Tok aldri regntøyet ut av kofferten sist. - Klarte til og med å bli solbrent! ;-)

Eivind sa...

"Nå er vel kanskje ikke England det opplagte reisemålet hvis man er ute etter sol og varme"

Dette kan ikke stå ubesvart...du visste du ville få napp på denne...? ;-)

Kan herved rapportere at det har vært meget sommerfint og sommervarmt på vestkysten av dette britiske stykke land både i går og i dag. Og hadde jeg visst hvordan jeg kunne sendt et bilde til denne bloggen, tror jeg enhver ville måpe over hvor blå og solvarm himmel som henger over hue på meg ut vinduet her. :-D

Vi var ute og kastet mye frisbee på the Downs i fjor sommer (store, vide gress- sletter), og der var gresset stedvis blitt kanari-øy-brunt og tørt av varme og sol.

Hilsen bosatt på det opplagte reisemål.

;-)

Elisabeth sa...

Hva er det som får dere Rykkin-folk til å rykke (HAHAHAHA ... klarte ikke dy meg) ut for å forsvare sommer været på de Britiske øyer? Jeg har ikke et vondt ord å si om været der, jeg. Tross alt har vi valgt å dra tilbake! ;-) Det jeg mente, var at hvis sol og varme var det ENESTE målet med ferien hadde kanskje Hellas eller Kanariøyene eller noe lignende vært et mer opplagt valg. Eller?

Håper du har fått deg en iskald Frappuccino i sommervarmen? ;-)

Anonym sa...

>til å rykke (HAHAHAHA ... klarte ikke dy meg) ut

* sukk, stønn *
Er det ikke Frobenius, så er det bløte ordspill. Alltid skal man lide fordi man er fra Rykkinn...

Oh well, får trøste meg med at jeg fant oppskriften på Flickr-badge hos deg, så nå har jeg også skaffet meg en! :-)

Eirik

Elisabeth sa...

Beklager. Beklager. Beklager. Er hard rammet av genet for blaute vitser, og kunne ikke la en så forlokkende mulighet gå fra meg ... ;-)

Glad for å kunne stå til tjeneste på oppskrifts-fronten. Kanskje DU kunne lære meg å lage sånt fint lite ikon til adresselinja...?