11.5.05

Sommerdrikk

Den som hadde hatt en Starbucks i nærheten ... Ikke et vondt ord om Kaffebrenneriet, men når det kommer til iskaffe kan de ikke konkurrere med Coffee Frappuccino'n man får på Starbucks. Java på St.Hanshaugen har heldigvis en brukbar erstatning. Forøvrig eksperimenterer jeg friskt med frossen esspresso + melk + is i blenderen hjemme på kjøkkenet også!

2 kommentarer:

E sa...

Hehe, skal jeg sende deg en avdeling? Her nede er det Starbucks i bøtter og spann, og nesten sånn at man ser etter alternativer til Starbucks siden det er så mye av det. Men siden du nevner det, har ikke prøvd den is-versjonen der, så kanskje jeg må teste det...? Ellers er det Yo!Sushi for alle penga nå...særlig hvis det kommer til Bristol. Sikkert til Oslo også...de har begynt å satse internasjonalt nå...og Norge er jo som kjent en fiskeglad nasjon...

Elisabeth sa...

Tenkte jeg det ikke! Misunn-misunn. Neste gang det er sommervarmt ute må du prøve Frappuccinoen deres. Mmmm!!!! (Mocca-varianten er nesten som milkshake ...)

Tror Starbucks hadde noen planer om å etablere seg i Norge, for en stund siden. Siden de aldri dukket opp ga de vel opp ... Får trøste meg med at vi sikkert kommer til å snuble over noen Starbucks-er når vi er i England i sommer!