29.6.05

Et tigersprang ...

Tigeren er på plass. - Og jeg banker på alt jeg kan finne av trevirke i min nærhet når jeg nå sier at dette gikk utrolig knirkefritt. Klikket OK to ganger og det var det. Har sålangt ikke oppdaget noen merkverdigheter eller problemer (banker fremdeles i bordet), og koser meg med Spotlight og Dashboard og den nye utgaven av Safari.

3 kommentarer:

Eirik sa...

Grattis med installasjonen! Har nettopp oppgradert OS selv, som du sikkert vet, og det er alltid litt spennende om ting kommer opp som de skal (selv om man NATURLIGVIS har tatt allverdens bækkøpp). Et godt motstykke til Spotlight er på Linux-fronten - satser på at det kommer i novemberoppgraderingen, og lever heller som i gamle dager (let etter filer med logiske navn i mapper med logiske navn...) noen måneder til.

Har også installert en snasen Dashboard-ekvivalent, kalt gDesklets. Jeg forsøker akkurat nå å pønske ut hva klokka med binære tall egentlig er, konstaterer at pingvintelleren min viser at det er 16 dager, 16 timer og 7 minutter til jeg skal dra på ferie, og fastslår at det er pent vær i morgen i alle fall.

Hva angår nettlesere er det bare én som gjelder her i huset. Ikke tenk Kenya, men Bjørvika... ;-)

Anonym sa...

Auda: "/* ble faktisk kodet som et "litt" med en i-tag rundt. Forstår ikke helt hva som skjedde.

Elisabeth sa...

Satt og lekte meg i går kveld, og så langt går fremdeles alt bra. Riktignok har jeg ikke gjort en eneste fornuftig ting eller noe som minner om ekte jobbing, så om alt er helt i boks vil vel først vise seg når jeg sitter og jobber hardt med et eller annet som haster ...

Men nå er det jo snart ferie, så fornuftig jobbing blir det ikke mye av på en måned - minst!