17.5.06

17. mai!

Årets 17. mai-feiring ble en kald og våt fornøyelse. Vi var på skolen før flaggheisingen siden koret skulle synge, - stivpynta og godt pakket inn i regntøy. Den nye bunaden var riktig varm og deilig, selv om jeg i ettertid skulle ønske jeg hadde gått for ullundertøy i tillegg. Hanna hadde det tetteste programmet med både kor-opptreden, solo under 3.klasses underholdning ...... og full runde i barnetoget, så det var ei stivfrossen og ganske utslitt jente vi plukket ut av toget på Rådhusplassen. (Hun fortalte etterpå om inntrykkene fra runden opp foran slottet og sa bl.a: "... da jeg vinket til kongen med de stivfrosne hendene mine ...".) Har tilbragt resten av dagen innendørs i meget rolige former, og det tror jeg alle har vært helt fornøyd med!

2 kommentarer:

Eirik sa...

Youtube har jeg hatt lyst til å gjøre noe med lenge, og så har du bare gått hen og gjort det. Kuuult! Veldig fin og deskriptiv video forresten - det var jo slik det var i Oslo denne dagen. :-)

Elisabeth sa...

Hehe! Også så lett som det var. Bare å legge inn videoen i YouTube, og klippe ut koden. -Godt fornøyd med at jeg klarte å slå deg ... Det føles nesten som å blogge noe kult før Boing Boing. ;-)