28.6.07

Bortført!

Fikk et tips om om denne lampen, og med et betydelig antall X-files episoder bak meg ser jeg helt klart sjarmen. Særlig versjonen med kua er tiltalende. Hehe. Mannen bak lampa har en side med mye interessant. Siden det kan se ut som han er en Mac-brukende, kaffeelskende nordmann tror jeg nok jeg skal legge han til på Bloglines-lista mi. (Tipseren er forøvrig en forholdsvis fersk blogger, og skriver om sport og politikk og krig og fred og sånt.)

8 kommentarer:

Gloria sa...

Sambo sendte meg bilde av denne lampa for noen uker siden, den er jo simpelthen fantastisk. Synd den ikke finnes.

Elisabeth sa...

Men den kan jo komme i produksjon hvis han får nok entusiastiske henvendelser. :-D

Plask sa...

Jeg vil ha den!!! Jeg vil!!!

:-D

Elisabeth sa...

Send en mail til mannen og spør, da vel?
Og du må gjerne si hva han skal ha for å lage et par.
:-D

Plask sa...

Jeg er jo himla god til å spørre folk om ting, hehe. Så det skal jeg sannelig gjøre.

Elisabeth sa...

Ikke glem å opplyse (hahaha) oss om resultatet av undersøkelsen. -Og det å være god til å spørre folk om ting er en meget god egenskap å ha. Spør du meg. ;-)

Kristin sa...

Da spør jeg i ren og pur nysgjerrighet (og ok da: litt beundring): Hvordan kommer du/dere over alle disse tingene og duppedittene og hjemmesidene og alt det finurlige folk legger ut på nettet???? Hvor mye TID tar det å spore opp alt det morsomme jeg kan klikke meg inn på via dere bloggere??? Kristin

Elisabeth sa...

Nå er det sånn, Kristin, at når du begynner å blogge, så får døgnet faktisk 2 timer ekstra som kan brukes til å surfe rundt på nettet på jakt etter fine ting. Hehe.

Dessuten hjelper det å ha rss-feeds av fine sider og snille (bloggeløse) venner som sender fine linker.

;-)