3.6.07

Sverigetur - Den faglige delen

Det viktigste med turen vår til Sverige var å besøke Scandbook, både i Falun og i Smedjebakken. Ble hentet på Dala Flygplats av Kenneth (som forresten satt som starter i tårnet da Espen Bredesen vant gull i Falun i -93), og etter en deilig lunsj på Gamla Staberg fikk vi en omvisning på trykkeriet i Falun. Det er utrolig fascinerende å se svære maskiner hvor råmaterialer (papir) forsvinner inn i den ene enden, og ferdige produkter (bøker) kommer ut i den andre enden. Fikk også hilst på Johan, som jeg snakker med stadig vekk. Hver gang jeg har glemt å sende noen filer f.eks. Hehe.

Dagen etter besøkte vi trykkeriet i Smedjebakken (hvor det fine "stikk-nå-ikke-fingrene-dine-inn-her" skiltet var), og spiste lunsj på Vanbo Herrgård.

I tillegg til disse to ytterst faglige og - ikke minst - interessante besøkene, rakk vi mye sosialt også. Bl.a. fisketur, villsvin-hilsing, en kjapp tur innom kobbergruven i Falun, og shopping i Stockholm. Tok selvsagt fire millioner bilder der også, så en aldri så liten bildemontasje fra den u-faglige delen av turen kommer nok også snart.

Ingen kommentarer: