2.9.07

Kveld i Slottsparken

Jorunn og jeg tok med oss kameraer og stativer og knipset vilt en stund i Slottsparken i kveld. Noen fine bilder ble det faktisk også. Bildet over er jeg godt fornøyd med. Med en lukkertid på 30 sekunder ble gatelysene overraskende funklende. Dette bildet synes jeg Jorunn kan ha all mulig grunn til å være stolt av.

4 kommentarer:

Plask sa...

Nydelig bilde du har lagt ut her!! Nesten så andedammen ser ren ut, hehe. Fargene er utrolig fine!

Elisabeth sa...

Takk! Neste gang vi går på fotosafari skal jeg huske på å spørre deg også. Hvis ikke du får nok fotografering på skolen, da. Leker med tanken om å lage en foto-blogg sammen med flest mulig hyggelige mennesker med kamera jeg kjenner, og som bor i Oslo-området. En hvor vi kan finne på oppgaver, møtes og ta et par foto-safari-timer rundt omkring i byen. Ikke nødvendigvis så ofte, men når vi føler for det.

Hadde ikke det vært hyggelig kanskje?

Plask sa...

Det har jeg veldig lyst til å være med på! Nok fotografering, hva er det for noe? Det skjønner jeg ingenting av :-D

Før hadde jeg jo mandagsturene med Hr Ø til å få tatt bybilder, det savner jeg veldig. Så dette høres ut som en nydelig idé. En OsloFotoBlogg, jeg liker det!

:-)

Elisabeth sa...

Så bra! Da har jeg fått flere interesserte på kroken allerede! Skal få begynt å jobbe mer konkret med planene riktig snart. Høsten er jo så fin. Synd å gå glipp av den!

:-D