24.9.04

Høstferie!

Hele neste uke skal jeg være på høstferie. Tar med meg jentene og reiser til Vikerfjell. Planlegger å stappe sekken full av høst-ferske bøker ... Nå mangler bare en tur til polet for å velge ut en god papp-vin for uken. Etter årets sommerferie i Italia, kan det jo kanskje friste med en god italiensk en?

Mens jeg er ute i villmarken, kan de med elektrisitet og tilgang til nettet kanskje jobbe med touch-ferdighetene så lenge? (Advarsel: Spillet er svært vanedannende, og kan gi økt fingerferdighet på tastaturet.)


2 kommentarer:

Anonym sa...

Fint å høre at det var hyggelig på festen! Jeg var dessverre sjaber igår og måtte holde meg hjemme. :-( Ellers finnes det jo et morsomt alternativ til haiskrivespillet, nemlig Tux Typing. Opprinnelig utviklet for Linux (hvor jeg varmer opp med det støtt og stadig), men nå finnes det både Windows- og OS X-versjoner. Norsk ordliste følger også med! Du finner det på http://tuxtype.sourceforge.net/

Eirik

Elisabeth sa...

Du var savnet! Festen var helt storartet. (Selv de som måtte reddes ut av garasjeannlegget kl. 4 i natt av politiet var fornøyde, tror jeg ...)

Det var ikke fullt så hyggelig å forsøke å gå igjennom lokalet i dag tidlig. Gulvet var ikke vinyl-lyseblått, men seigt, burgunderrødt og dekket av sneiper. Med et kledelig dryss tapas-rester og potetgullsmuler. (Mao. seig OG knasende på en gang!)

Skal teste touch-programmet ditt når hodet klarner opp. Det blir nok ikke i kveld. I kveld skal jeg slumre på sofaen ...

;-)
Elisabeth