23.10.05

Hæ?!

Kikket ut vinduet, og hva ser jeg? Først én hvit prikk som daler nedover, så én til, så mange flere. Og ikke av den våte sluddaktige varianten heller. Neida store fine snøfnugg som daler sakte nedover. -Var ikke forberedt på dette ... Det får meg til å innse at hvis jeg skal unngå stress før jul, er det på tide å begynne forberedelsene nå. (Hehe). For ikke å snakke om at vinterdekkene bør komme ut av kjellerboden, og settes på bilen.

Det jeg egentlig hadde tenkt til å skrive om var den pene nye mobilen min. Må vente et par uker med å bruke den, siden det tar litt tid å flytte abonnementet, men det klarer jeg nok å leve med. (Ga opp å vente på Siemens blomstrete CL75, som aldri dukket opp i butikkene.)

2 kommentarer:

Tina sa...

Finally! Grattis med ny mobil - det var jaggu på tide! Hva snøfnugg angår måtte vi også legge om til vinterdekk i går, bare får å oppdage at den ene støtdemperen på bilen har røket tvers av. Heldigvis på samme side som bensinlekkasjen, så da blir endelig den kanskje fikset og. Og når de først er i gang, er vel tiden inne for å fikse varmeapparatet på førersiden av bilen som ikke har virket på 4 år. Skikkelig gøy å kjøre til barnehagene i dag. Og en riktig god mandag til deg og.

Elisabeth sa...

Høres ut som det står riktig bra til med bilen deres. Hehe. Det er vel i det minste kjekt at alle feilene stort sett befinner seg på samme side? ;-)

Gleder meg til Sim-kortet til mobilen kommer i posten og jeg kan begynne å bruke den. Det skal bli deilig å slippe å avslutte alle tekstmeldinger med de oppsamlede bokstavene jeg har tastet feil underveis ...