19.10.05

Vakker nettside

Dessverre strekker ikke det lille jeg kan av fransk til slik at jeg får fullt utbytte av disse sidene, men iBride har utvilsomt veldig vakre sider. Jeg (antar) at dette er et firma som syssler med interiørdesign. Det ser i hvertfall veldig sånn ut. Så får heller de som kan mer fransk enn meg si i fra hvis jeg er helt på jordet!

4 kommentarer:

Jorunn sa...

Pent, og masse flæsj, midt i blinken for deg, vel :) Jeg tror "ibride" er "hybrid" på italiensk, og innholdet ser definitivt ut som møbel-/interiørdesign. Så minst ett fat jeg gjerne skulle hatt, om jeg kommer forbi en Habitat, hvor de tydeligvis skal begynne å selge ting designa av Rachel & Benoît Convers.

Elisabeth sa...

Hehe. Har ikke noe imot flæsj når det ser ut som her i hvertfall. :-)

Hybrid er nok et godt tips på oversettelsesfronten ja. Før jeg klikket på linken og så sidene trodde jeg nemlig at navnet var støpt over samme lest som iPod, iTunes, iDitten og iDatten og en slags Bryllups-side. Hehe. Finn riktig brudekjole i en fei, liksom ... Så feil kan man ta. (Kanskje på tide å pusse støv av franskbøkene.)

Jorunn sa...

En litt sånn polert hvit og Steve Jobs-aktig brud? Skjønner akkurat hva du mener ;)

Elisabeth sa...

Ikke sant?! Ikke så rart at jeg tenkte sånn? Er jo tross alt medlem av Jobs-menigheten, og hjernevasket så det holder ... ;-D