18.10.05

Mummikrus


Før høstferien klarte jeg å slippe Mummimamma-kruset jeg har her på jobben i gulvet, med det resultatet at det (selvfølgelig) knuste i mange bittesmå biter. I dag fikk jeg omsider tatt turen innom Rafens for å se om det var mulig å finne et nytt, og hva fant jeg? Ikke bare et nytt krus likt det jeg knuste, men et helt splitter nytt krus med Tufsla og Vifsla på! Jeg klarte ikke bestemme meg, og kjøpte liksågodt begge to. O lykke ...

8 kommentarer:

Tina sa...

Hva er det med mummimamma? Hun skvatt ut av hendene mine og styrtet mot gulvet i et vanvittig tempo! Det gikk jo som det måtte gå... Kan det ha blitt inngått en selvmordspakt mellom alle verdens mummimammaer? Bare at din var litt forsinka. Min møtte nemlig sin sjebne for et par år siden. Hun er dypt savnet.

Elisabeth sa...

Stakkars Mummimamma. Ikke rart om hun kaster seg utfor stupet innimellom. Tror ikke resten av mummifamilien vet å sette pris på innsatsen hun gjør på kjøkkenet. Hehe.

Må si det var godt å få henne tilbake på pulten. Kaffen har ikke smakt like godt i kjedelig blått Cappelen-krus ...

HPL sa...

Noen bør ta en liten korrekturlesing på Rafens' side.
"Butikkenen våre"!?!

Elisabeth sa...

Kanskje du skal tilby dine tjenester? Offisiell korrekturleser for Rafens? Det hadde vært litt av en tittel å skryte av ... Også kunne du for eksempel blitt lønnet i mummikrus? ;-)

Eirik sa...

Wheee! Nytt krus! Alle våre mummikrus er hele (foreløpig), men det betyr ikke at man ikke kan fylle på. Etter skriveoppholdet på Utsira (som ser ut til å gi de ønskede resultatene :-) har jeg uansett fortjent et krus, spør du meg.

Elisabeth sa...

Du på nett? Er ikke du ute i havgapet og jobber hard da?

- Og det nye Tufsla og Vifsla-kruset passet godt inn i samlingen hjemme. (Limegrønt.) Kanskje du må spandere på deg et sånt når du er tilbake i sivilisasjonen igjen? ;-)

Eirik sa...

Jeg er ute i havgapet, men siden jeg klarte å miste mobilforbindelsen har jeg måttet gå i 45 graders vinkel ned til kommunehuset (det blåser her ute, serru) for å holde kontakten med alle der hjemme. :-)

Og joda, jeg jobber fremdeles hardt. Hvis du ser Torill eller Helen kan du fortelle dem at jeg stikker innom med en bunke ark til uka!

Elisabeth sa...

Torill er i Frankfurt denne uken, men Helen er her og jobber flittig. Skal varsle din ankomst. Uansett hvilken dag du kommer, blir det kanskje sånn i 11-tiden? Eller tar jeg helt feil? ;-)