21.3.07

En gullstjernedag

Gårsdagen begynte som kjent bra med gratiskaffe i Ullevålsveien, og ble bare bedre og bedre utover. På vei til kino-avtalen jeg hadde med Grethe måtte jeg ha meg noe å spise. Etter å ha vaklet et sekund utenfor McDonalds i Frognerveien fikk jeg øye på et skilt noen meter lenger opp i gata. Japo Sushi viste seg å være et meget godt valg. Nå er ikke jeg bortskjemt med å ha spist veldig mye god sushi (mesteparten av sushi-inntaket mitt står 7-11 eller Deli de Luca for), men helt ærlig må jeg si at det er den beste sushien jeg noen gang har smakt. Det var derfor ikke noe problem å svare ja da mannen bak disken ropte etter meg i dét jeg gikk ut: " Du kommer tilbake, ja?"

Så bar det opp til Gimle hvor vi så "Notes on a Scandal". Fantastisk film. Fantastiske skuespillere. Vel verdt kinobilletten.

Avsluttet med et besøk på Kastanjen i Bygdø Allé. Har kjørt forbi mange ganger og innbilt meg at det er et dyrt snobbested, men der tok jeg feil, gitt. Veldig hyggelig lokale. Veldig hyggelig betjening. God vin. En perfekt avslutning på en veldig bra dag. En skikkelig gullstjernedag som Barbara ville sagt.
;-)

6 kommentarer:

Plask sa...

Jeg så den filmen forrige uke, ikke som KontrollørPlask men som KundePlask med vin og sjokolade. Gimle er en helt fabelaktig kino, og den filmen var fantastisk!
Som Fine L sa da vi gikk ut av salen: "Hvis jeg noen gang får en sekstifem år gammel venninne som virker litt snål, minn meg på Barbara da...."

Plask sa...

Ups!

Elisabeth sa...

Utrolig fin film, ja. For noen damer! (Både rollene og skuespillerne egentlig.) Og Gimle er en perfekt kino. Har brukt alt for lang tid på å komme meg dit. For å si det sånn: Forrige gang jeg var der var Solo det sterkeste du kunne få kjøpt.
:-p

Jeg skal ta bort den ene dobbeltkommentaren din, jeg. Hehe.

Hobbyfilosofen sa...

Er det ikke fint med sånne dager hvor det bare flyter på og blir bra... Ta vare på minnene. Og du minner meg på at jeg går alt for sjelden på kino.

Elisabeth sa...

Ja, sånne dager er gull verdt. Faktisk må jeg si store deler av denne uka har vært en bra uke. Hvem vet, kanskje det er sola og våren som gjør sitt?

Jeg går nok alt for sjelden på kino jeg også. Det er så lett å glemme at det går an når de filmene man har lyst til å se dukker opp i videobutikken på hjørnet så fort at man ikke har rukket å registrere at den ikke går på kino lenger, engang. Men film er best på kino.

Plask sa...

Hør, hør!

:-) KinoPlask