7.3.07

Herregud ...

Dette er vel ikke mye å være stolte av. Jeg kan med gru forestille meg hvordan logoen kommer til å bli. (Og takker gud for at jeg ikke blir nødt til å lage den.)

7 kommentarer:

Eirik sa...

> Og takker gud for at jeg ikke blir nødt til å lage den.

Som en av fire og en halv millioner medeiere i selskapet syns jeg det er riktig synd at du ikke lager logoen. Hydrostatoil med prikker - det hadde vært noe... ;-)

Elisabeth sa...

Du har åpenbart ikke sett noen logoer jeg har laget.
:-D

Jill sa...

Ja, det må vel bli mørkeblå sirkel med noen åpenrom inni? Kanskje slår de til med oransje inni åpenrommet? Det verste er jo at det kanskje er lett å lage en ny sak som likner dem begge. Fonten er selvsagt grotesk (å nei, blir det Helvetica?) Dersom StatoilHydro (ja, man har vært oppfinnsom på navnefronten) trenger en overgangslogo, er jeg redd den ikke engang tar lang tid å lage, om man altså skulle klasjet sammen de to. Lar seg gjøre det. Stygt blir det antakelig også.

Nei, håper på noe helt nytt!

Elisabeth sa...

Hvorfor kunne de ikke bare kalt seg "Olje"?
Og når det gjelder logoen - kan man tenke seg en mer marerittaktig oppdragsgiver? To nysammenslåtte gigantselskaper og en regjering som blander seg inn/megler? *Grøsser*

Forøvrig tror jeg din analyse av den fremtidige logoens utseende er ganske gode. Hvis ikke et eller annet overtalelses-geni klarer å få guttaboys til å prøve noe nytt. Noe som er litt mer vågalt enn navnet? (Jeg ser forøvrig for meg at typografien skiller de to navnene litt ekstra for sikkerhets skyld. En bold - en light f.eks. Det er jo ikke sikkert at folk oppfatter den store H'en i Hydro.)
:-p

HPL sa...

Et naturlig navn ville jo ha vært HydrOil. ;)

Elisabeth sa...

Eller StaDro?

HPL sa...

Njæ. Synes at HydrOil har litt mer schwung.