15.3.07

Under havets overflate


Fant Andrej Belics fantastiske undervannsbilder via Coudal Partners. Får meg til å ønske at jeg kunne dykke!

5 kommentarer:

Jill sa...

Kjempefint bilde som får fram all mulig klaustrofobi hos meg. Luuuft! Ikke veeeldig glad i å ha hodet under vann, nei.

Anonym sa...

Ja, det er bare å begynne det! Ellers er jeg med forannevnte - KLAUSTROFOBI! For øvrig - henger ønsket om dykking sammen med det faktum at du ikke liker å reise med båt?

;-) mamma

Elisabeth sa...

Det faktum at jeg lærte å svømme tvers over bassenget under vann før jeg forsøkte meg på overflaten tyder vel i det minste på at jeg taklet vannskrekken etter det ufrivillige stupet utpå dypet på en konstruktiv måte. I tillegg til at jeg lå med stoppeklokke og hodet under vann når jeg skulle bade. Heheh.
;-)

Båtreiseangsten henger antagelig mer sammen med et slags prestasjonsangst + angst for kaldt vann. Prestasjonsangst fordi - hvis båten skulle finne på å synke - så er muligheten for å overleve sammenhengende med egen innsats ...

Anonym sa...

Ok. Ok. Ditt første dykk fikk du faktisk bare noen uker gammel (den gule balja, vet du).

Elisabeth sa...

Det er sant. Det hadde jeg helt glemt. Men det at du mistet meg i ei balje med vann ser jo ikke ut til å ha skadet meg nevneverdig. Jeg elsker å bade, og den midlertidige vannskrekken jeg hadde, fikk jeg jo da jeg datt utti bassenget på Nes helt på egenhånd. Og den gikk over så fort jeg mestret undervannssvømming.
;-)