25.3.07

Søndag i solen

Etter søndagens trening (hvor det var behagelig folketomt, siden mange antagelig hadde glemt å stille klokka) brøt vi med all tradisjon og kom oss ut av leiligheten. Hanna ville på museum og jeg ville ut, og dermed ble Folkemuseet et perfekt mål for utflukten. Kameraet var selvsagt med, og i tillegg til en anseelig mengde vinterbleike fjes mot mørke, tjæra trevegger, klarte jeg å få tatt noen brukbare bilder også. Vi så årets første sommerfugl, og årets første blåveis, og jeg fikk årets første myse-mot-sola-uten-solbriller-hodepine etterpå. Hehe.

Nå har jeg ei hard økt foran TV'n foran meg ... Leide to filmer i går (som tapte til fordel for Fred Vargas-boka jeg nesten var ferdig med), og de har jeg tenkt til å se i dag: Almodovars Volver, som jeg har hatt lyst til å se kjempelenge, men aldri klart å komme meg på, og Paris, Je t'aime. Best å sette på kaffe'n og komme i gang!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Høres ut som en hyggelig dag! Fine bilder - og jeg følte nesten at hvis du hadde tatt med litt mer av interiøret i bilde nr. 3 - ville det ha dukket opp et eldre ektepar som holdt andakt!

Hilsen mamma

Elisabeth sa...

Jepp. De satt der. Men jeg ville ikke forstyrre.
Hehe.