2.3.07

Sløv ...

Siden jeg uansett var litt seint ute til jobben i dag (nok en gang pga. at Selma skulle være leopard ...) fant jeg ut at jeg skulle spandere på meg en kopp med god kaffe hos Con Gusto. I det jeg bestillte innså jeg at lommeboka lå hjemme i jakka jeg hadde på meg da jeg gikk i butikken i går. Krise! "Bare betal på mandag", sa den greie damen bak disken. Noe jeg lykkelig lovet å gjøre. - Og penger til lunsj har jeg fått låne av en kollega. Ingen sak å være sløv når man har hyggelige folk i nærheten.
:-D

4 kommentarer:

Eirik sa...

Ellers kunne du bare ha pinga på noen andre som bor i nærheten og invitert dem til lønsj. Så kunne vedkommende stukket ned til forlaget og med sin veldig diskrete stemme erklært at joda, bokomslag er emballasje, bøker er produkter og Mammutsalget er en bra ting i sin alminnelighet. ;-)

Elisabeth sa...

Ah! Men hvis noen som bor i nærheten klarer å komme seg ned til f.eks. Con Gusto, til klokka 11 er jeg helt uten lunsjselskap i dag.
;-)

Eirik sa...

Nei - jeg prata visst for tidlig! En sjekk av avtaleboka viser at jeg skal være på Presseklubben klokka 11, for å delta i lansering av årets Mammut. Synd, for jeg hadde tenkt å være i området uansett (skal bl.a. kjøpe overgangsdingsboms mellom Jorunns Mac og prosjektøren) :-|

Elisabeth sa...

Ittno' å gjøre med det. Det blir nok ikke den siste lunsjen jeg spiser, så det byr seg vel en ny anledning. Kanskje til og med en hvor jeg har med lommebok.
;-)