25.4.05

Middagstid ...

Kjenner at det nærmer seg middagstid når jeg kikker på oppskriftene på sidene til Jamie. Selv om den godeste Jamie kan virke bittelittegranne hyper innimellom ser maten hans veldig god ut. Mmm ... Fine sider har han også. Nigellas er jo også fine, men der er det for det meste bilder av henne, og selv om hun på alle måter er en stilig dame, blir jeg jo ikke akkurat sulten av å se fjeset hennes ...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vel... øh... det er kanskje en kjønnsgreie det der, men undertegnede og noen millioner andre seere av hankjønn er litt uenige i den siste uttalelsen. :-)

Eirik

Elisabeth sa...

Hm ... hva slags sult snakker vi om nå, egentlig?
Mener du seriøst at du tenker på svinekoteletter eller sjokoladekake når du ser på Nigella?

;-)

(Bare så det er helt klart; jeg er en stooor fan av Nigella, og hennes "How to be a domestic godess" er selvfølgelig den viktigste boken jeg har i bokhyllal!)

Anonym sa...

Helt klart. Med det er det ikke sagt at det er det _eneste_ jeg tenker på. Jeg mener: må det nødvendigvis være en motsetning? :-)

Elisabeth sa...

He-he-he. Neida. Det er klart det går an å like BÅDE Nigella og maten hennes. Går hun på BBC food, forresten? I såfall er jeg igrunn litt misunnelig ...

:-)

Anonym sa...

Det gjør hun. Sammen med Jamie, Antonio Carluccio (min favoritt for tiden), Ainsley og alle de andre . Mye repriser, men det gjør av en eller annen grunn ikke så mye når det dreier seg om matprogrammer.

Eirik