24.4.05

Vårstemning på kjøkkenet

Nå har påmeldingsblanketten for skolehagen på Geimyra kommet, og er ikke det et sikkert vårtegn, så vet ikke jeg. Vi har store planer om å dyrke mange pene blomster i år. Fjorårets valg av grønnsaker var ikke helt gjennomtenkt, så vi må forsøke å unngå de opplagte feilene i år. (F.eks. at reddiker sådd litt seint i mai vil bli modne i ferien, og temmelig uspiselige innen man kommer hjem igjen ...) Disse pelargoniene som jeg har sådd skal ikke til skolehagen. Forhåpentligvis kommer de til å blomstre i vinduskarmen om noen uker (måneder?).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fine Flickr-bilder! Idag var vi i Botanisk hage og tok noen vårbilder som også ble flickret på http://www.flickr.com/photos/eiriknewth/ - først og fremst på vegne av svigermor i Arendal, som er ihuga hagemenneske og som fikk medlemskap i Botanisk hages venner til julepresang. :-)

Elisabeth sa...

I lige måde. Fikk lyst på en tur til Botanisk hage igjen. Det er lenge siden jeg har vært der under vår-blomstringen. Skal forresten si i fra når epletrærne begynner blomstringen i skolehagen. Da er det fantastisk vakkert der!