13.12.05

Luciafeiring

Luciafeiring i barnehagen er alltid veldig hyggelig. Etter å ha hørt på luciasangen får vi smake lussekatter de har bakt selv. (Ofte ved hjelp av rikelige mengder mel, så noe luftig bakverk er det vel ikke akkurat. -Men veldig sjarmerende!)

Dersom man har lyst på en alternativ Lucia-sang foreslår jeg Ingrid Bjørnovs "Slaget ved Lucia" ... Morsom tekst som mange nok kan kjenne seg igjen i.

4 kommentarer:

HPL sa...

Ingrid Bjørnov. ARGH!

Anonym sa...

Utrolig søtt barnebarn! Og Ingrid Bjørnovs vise er bare helt topp! Tatt på kornet.

Hilsen mamma

Eirik sa...

Nydelige bilder! Lucia-dagen husker jeg godt fra skoletiden. Jeg hatet å være "stjernegutt" (ironisk nok), og gikk rett bak rektors ufyselige og to meter høye datter (som alltid gikk først i opptoget med lys på hodet) mens jeg sang så høyt at jeg var sikker på at hun hørte det: "Bronto Lucia". Dårlig gjort var det. Virkelig dårlig gjort. Men jeg humrer hver gang jeg tenker på det, den dag i dag. ;-

Elisabeth sa...

Hans Petter: Har du noe i mot Ingrid, eller?! Hæ?

Mamma: Lucia-barnebarnet ditt var meget fornøyd med feiringen. I kveld skal de gå lucia i oppgangen her og synge for naboene og dele ut litt lussekatter. Det blir 4. året de gjør det, og nå har naboene omsider skjønt at de ikke ringer på for å få godteri ... Hehe.

Eirik: Av en eller annen grunn kan jeg se det der helt klart for meg ... Merkelig! ;-)